• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roma daje Čelsijev novac za... Nastasića!

Autor mondo.rs

Rimljani su ispratili štopera u London, a zadnju liniju planiraju da ojačaju srpskim reprezentativcem.

 Roma kupuje Nastasića ? Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Želja Antonija Kontea je ispunjena. Antonio Rudiger stigao je na Ostrvo i postao zvanično prvo pojačanje šampiona Engleske u aktuelnom prelaznom roku.

Sa druge strane, Roma je zaradila oko 40 miliona evra, ali i dobila zadatak da što pre reši problem u odbrani, koja je ostala bez veoma važnog igrača uoči priprema za učešće u Ligi šampiona.

Sudeći prema pisanju novinara u Italiji i Nemačkoj, upražnjeno mesto zauzeće srpski internacionalac, Matija Nastasić (24).

Italijanski i nemački mediji već u ponedeljak potvrdili su da bi štoper Šalkea mogao da "uskoči" na poziciju Nemca, koji je pokrivao mesto centralnog beka, uz mogućnost da se prebaci i kraj aut linije.

Nastasić je ugovorom još dve godine vezan za tim iz Gelsenkirhena, a klub iz Rima je za njegovu "slobodu" navodno spreman da ponudi 12 miliona evra, koliko je i Šalke u martu 2015. izdvojio za Matijin dolazak.

Direktor "vučice" Monći proteklog vikenda je u razgovoru sa novinarima hvalio srpskog reprezentativca, isticavši njegovo značajno iskustvo, uprkos činjenici da je rođen 1993.

"Nastasić je dobar igrač. Igrao je u Italiji za Fiorentinu, a igrao je i za Mančester siti. Ima interesantne karakteristike", rekao je Španac, koji je minulog proleća preuzeo brigu o Romi posle osvajanja čak 11 trofeja sa Seviljom. 

Iako mlad, nekadašnji đak Partizana za sobom ima pet godina nastupa na najvišem nivou, s obzirom na to da je seniorsku karijeru i započeo u Italiji 2011. godine. Narednog leta, 2012, otišao je u Mančester siti, koji ga je platio 21 milion, a posle 51 nastupa pozajmio, pa prodao Šalkeu.

"A" reprezentativac Srbije u Nemačkoj se izborio sa odsustvom zbog teške povrede kolena, vratio se na teren i u sezoni 2016/17 sabrao 35 nastupa, od čega 22 u Bundesligi, a deset u Ligi Evrope. Ako bi prešao u redove vicešampiona Italije, dobio bi priliku da od jeseni ponovo zaigra u Ligi šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC