• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ahmedi: Biće teško protiv Zrinjskog

Autor Anadolija

Fudbaleri Zrinjskog večeras će u Ljudskom vrtu izaći na megdan Mariboru u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Fudbaleri Zrinjskog večeras će u Ljudskom vrtu izaći na megdan Mariboru u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Nakon mostarskih 1:2 slovenački šampion je favorit za prolazak dalje, u šta vjeruju i fudbaleri i stručni štab Maribora. No, svjesni su da ih čeka težak posao, jer su Mostarci u prvom ogledu bili u najmanju ruku ravnopravan rival. Stoga je i talentovani Valon Ahmedi oprezan pred večerašnji ogled.

POVEZANE VIJESTI

“Čeka nas vrlo važna utakmica. Imamo sve u našim rukama, jer smo se u Maribor vratili sa dobrim rezultatom. Jedva čekamo da počne utakmica. Imamo mladu ekipu, koja ipak ima određeno iskustvo. Prije svega želimo igrati dobar i atraktivan fudbal“, kazao je Ahmedi za slovenačke medije.

Mladi albanski fudbaler u prvom susretu dobio je povjerenje trenera Darka Milaniča i odigrao svih 90 minuta. Sada se Ahmedi evropskom debiju pred domaćim navijačima.

“Znamo da imamo najbolje navijače u Sloveniji. Zajedno s njima ćemo uspjeti, ne samo u ovoj utakmici, nego i poslije“, rekao je Ahmedi i nastavio:

“Bez obzira na sve protiv Zrinjskog nas čeka teška utakmica. Očekujemo da će Zrinjski igrati napadački, ali na koncu je jasno da je sve u našim rukama. Ako budemo igrali kao što možemo proći ćemo dalje. Želimo ponovo pobijediti. Želja nam je da postižemo što više golova u svakom susretu.“

Revanš utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Maribora i Zrinjskog igraće se večeras na stadionu Ljudski vrt sa početkom u 20.15 sati. Tim koji prođe dalje u trećem kolu kvalifikacija sastaće se sa islandskim Hafnafjordurom, koji je sinoć eliminisao Vikingur sa Farskih Ostrva.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC