• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voždovačka lekcija očajnom šampionu!

Autor mondo.rs

"Zmajevi" u Humskoj pobedili Partizan 3:1, u 4. kolu Superlige Srbije. Đurđević doneo prednost crno-belima, ali je Voždovac brzo preokrenuo i zasluženo pobedio.

 Superliga: Partizan - Voždovac 1:3 Izvor: MN PRESS

Svakoj seriji dođe kraj, pa tako i Partizanovim... U 4. kolu Superlige Srbije "parni valjak" je prekinuo nekoliko. Seriju nepobedivosti u domaćim takmičenjima, niz uzastopnih trijumfa, kao i seriju protiv Voždovca.


Partizan je osam puta uzastopno bio bolji od gradskog rivala, a poslednji poraz doživeo je davne 2005, i to takođe na Topčiderskom brdu - 2:3.

Avgusta 2017, PARTIZAN - VOŽDOVAC 1:3 (1:2)!

Strelci su bili Urođ Đurđević za Partizan u sedmom minutu iz penala, odnosno Filip Stuparević u osmom, Borko Duronjić u 38. i Aleksandar Ješić u 88. minutu za Voždovac.

"Zmajevi" su najavili da će u Humsku doći da "igraju fudbal". Ne da se brane ili kako se popularno kaže da "parkiraju autobus" ispred svog gola. Vrlo brzo postalo je jasno da se Ilija Stolica, koji je na stadion Partizana došao sa motivom više, ne šali...

Uskoro opširnije...

PARTIZAN: Kljajić - Vulićević, Ćirković, Ostojić, Nemanja G. Miletić - Jevtović, Kosović - Janković, Tavamba, Suma - Đurđević. 

VOŽDOVAC: Popović - Gajić, Ivković, Mihajov, Filipović - Pavlović, Putinčanin Petrović - Duronjić Srećković - Stuparević- 

IZ MINUTA:..

GOOOL!

89' Aleksandar Ješić je "overio" pobedu Voždovca! Lep pogodak rezerviste "zmajeva", posle nove greške odbrane. Ovaj put Nemanja Miletić pravi kiks.

Ješić
Izvor: YouTube


- Đukić ne menja, osim prinudne izmene. Stolica je napravio treću Nikola Srećković je izašao. a na terenu je Nebojša Gavrić.

82' Miroslav Vulićević je prošao po desnoj strani, šutirao, ali pored gola. 

79' Diskutabilna odluka! Janković se ubacio iz drugog plana, lobovao Popovića i pogodio, ali je dosuđen ofsajd.

73' Alen Mašović umesto Borka Duronjića.

71' Suma je odložio loptu, namestio je na levicu, opalio i poslao je visoko preko gola. Sve se to dešavalo nekoliko metara u šesnaestercu gostiju.

68' Đurđević je zagrejao dlanove Popovića!

67' Tavamba je posle kornera bio u dobroj poziciji, njegov pokušaj glavom završio je preko prečke. Menja i Stolica Todora Petrovića zamenio je Aleksandar Ješić.

61' Partizan napada, ali je Voždovac opasniji. Peh za crno-bele, Nebojša Kosović se povredio i morao je da napusti teren. Izgleda da je u pitanju teža povreda, jer se ne oslanja la levu nogu. Ispraćen je aplauzom.

Milan Radin je na terenu!

PRILIKA!

46' Odmah šansa za Partizan! Janković je dobro šutirao, Popović odbio loptu, a Gajić u poslednjem trenutku izbio loptu ispre Sume.

- Počinje drugo poluvreme, nema izmena.

Završeno je prvo poluvreme u kojem smo videli odličan Voždovac, što i rezultat potvrđuje. Partizan je poveo, ali su "zamejvi" odmah uzvratili i nastavili da igraju napadački. Imali su čak i više udaraca u okvir i ka golu crno-belih. Odbrana Partizana dosta greši, a protivnik je umeo kikseve Ćirkovića i Kljajića da kazni.

GOOOL!

38' Filip Klajić nastavlja da greši, a to skupo košta Partizan. I ponovo "vruća" lopta! Ovaj put je golman crno-belih ispustio loptu posle centaršuta sa desne strane, a Borko Duronjić je "oberučke" na drugoj stativi primio dar i smestio ga u mrežu.

vožd 2:1
Izvor: YouTube


- Zanimljiva utakmica u Humskoj. Ima golova i prilika na obe strane. "Zmajevi" se ne brane, naprotiv.

30' Ponovo je Voždovac zapretio! Imali su gosti korner, a posle njega malo je nedostajalo da Miletić u nameri da blokira protivnika postigne autogol. Kljajić je bio oprezan i paradom je zaustavio loptu na putu ka mreži.

PRILIKA!

25' Prelepa akcija Partizana i fenomenalna odbrana Zorana Popovića. Suma je sa leve strane vratio loptu u sredinu za Nebojšu Kosovića, koji se nalazio ispred kaznenog prostora. Usledio je pas preko odbrane za Tavambu, koji se ubacio, primio sjajno loptu na grudi i bez oklovenja šutirao, ali je Popović napravio "lepezu" i sačuvao mrežu Voždovca.

Šansa
Izvor: YouTube


23' Borko Duronjić je vrlo opasno zapretio udarcem iz kontre sa 17-18 metara. Snažan udarac odbranio je Filip Kljajić, a Nemanja Miletić potpuno otklonio opasnost.

21' Proteklo je više od 20 minuta utakmice, nema prilika posle odličnog i zanimljivog početka. Na stadionu Partizana ima tek nešto više od 3.000 gledalaca.

UMALO PREOKRET!

11' Todro Petrović je, posle novog kiksa Ćirkovića, mogao da potpuno preokrene rezultat, ali je Kljajić skinuo zicer i izbio loptu u korner. Odlična prilika!

GOOOL!

8' 1:1! Čim su krenuli sa centra gosti su izjednačili. Očajnu reakciju odbrane Partizana, pre svega Lazara Ćirkovića, iskoristio je Filip Stuparević. Dugačka lopta, skoro sa polovine igrališta, preletela je zadnju liniju crno-belih, Stuparević se sjajno snašao i savladao Kljajića.

gol
Izvor: YouTube


GOOOL!

7' Urođ Đurđević je pogodio, iako je Popović zakačio loptu.

gol Đurđević
Izvor: YouTube


PENAL!

6' Za Partizan... Saša Ivković je oborio Marka Jankovića. Vezni fudbaler Partizana se driblingom oslobodio svog čuvara, posle kontre. Ivković se poslužio rukama i oborio protivnika. Za sudiju Aleksandra Vasića nije bilo dileme.

Penal
Izvor: YouTube


3' Partizan je u trećem minutu imao priliku da iz slobodnog udarca ugrozi gol Voždovca. Bila je to dobra pozicija za Marka Jankovića, na mestu gde se spajaju dve linije šesnaesterca, ali je fudbaler Partizana šutirao po zemlji i pogodio "živi zid".

- Utakmica je počela...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC