• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treći poraz Borca m:tel, Vintertur u finalu

Autor mondo.ba

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel upisali su i treći poraz na tradicionalnom 49. Međunarodnom TV turniru šampiona u Doboju, gdje je Vintertur osigurao plasman u finale.

 TV turnir šampiona Doboj 2017: Tatran - Borac 28:22 Izvor: Nemanja Babić/MONDO

Poslije odlične partije, ali i poraza od ruskog Sankt Petersburga, a potom i od švajcarskog šampiona VIntertura, Banjalučani su u četvrtak uveče zabilježli i treći neuspjeh na turniru u Doboju.

POVEZANE VIJESTI

Ovoga puta, u trećem kolu Grupe A dobojskog turnira, bolji od izabranika Bojana Unčanina bili su rukometaši slovačkog Tatrana iz Prešova rezultatom 28:22 (14:8).

Favorizovani Slovaci su uspjeli da steknu šest golova prednosti u prvih 30 minuta koje su i zadržali do samog kraja utakmice.

Vintertur je večeras savladao Sankt Petersburg rezultatom 24:21 i zauzeo prvo mjesto u Grupi A odnosno plasman u finale.

Ko će biti drugi finalista biće poznato nakon utakmice između francuskog Eks Provansa i danskog Koldinga, koji se igraju petak. Francuzi su ranije danas savladali belgijsku Sasju 32:17 i ostali u igri za finale.

Posljednjeg dana turnira, u subotu, na programu su mečevi za plasman.

Duel za sedmo mjesto igra se od 10 časova, dva časa kasnije za peto, dok je u 18 časova zakazan duel za treće mjesto. Finale se igra u 20:30.

Tagovi

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Nije to loše

Tri utakmice i tri poraza sa -19 golova razlike.Nije to loše za šustera i glavonju.

Uprava napolje

Neka mi neko kaže,posebno ovi "stručnjaci" koji se predstavljaju pod šiframa 123 i Aj BORAC,kada je Borac doživio veću blamažu na Dobojskom turniru u istoriji svog postojanja?Za njih će biti uspjeh i predposlednje sedmo mjesto.Jednostavno takav mentalni skop tih ljudi je samo na štetu Borca.

123

@Uprava napolje recimo 2013. Poraz od ekipe Celja rezultatom 30-16 (!!!) Isto borba za sedmo mjesto, samo evo pitam se zasto se toga niko ne sjeca 😂😂😂😜😜😜 Ekipa duplo skuplja i iskusnija, puna stranaca je gubila vecim razlikama nego nasi momci sad! Koliko je uopste TV turnira Borac igrao? Zasto ga nije bilo 10godina na turniru? Zasto su ucesca uzele Bosna i Izvidjac? I ovo u skorije vrijeme sto je igrao, igrao je da "popuni rupe" ako neka ekipa otkaze ucesce! Evo jos jedno pitanje za banjalucke rukometne znalce... zasto Borac ima SAMO 4 titule BiH prvenstva i to 2 u poslednje 3 sezone? 4 titule za 20 godina!!! Gdje su tu Bradonja i Suster?

Vuk Brankovic

Bravo Brankovicu.Vidjeli smo rezultate tvoga "rada".Borac tone sve dublje!

Jovo

@Vuk Brankovic Ima on "viziju" za 10 godina unaprijed.Pa kad više Borca ne bude ni bilo,nikom ništa-pojela maca.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC