• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojan Božić: Titula nije realan cilj

Autor mondo.ba

Košarkaši Borca su juče počeli sa pripremama za narednu sezonu. Iz prošlogodišnjeg sastava jedino nedostaje Mirza Todorovac, koji je napustio ekipu.

 Bojan Božić: Titula nije realan cilj Izvor: MONDO/Nebojša Šatara
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Prvom treningu su prisustvovale i novajlije u ekipi Arsenije Vučković, Srđan i Peđa Lončar, dok se na probi nalaze Nikola Lakić i Miloš Stupar koji su prošle sezone nastupali za Prijedor i Bratunac.

Borac će kompletne pripreme za narednu sezonu provesti u Banjaluci.

"Planiramo da do kraja avgusta u dvorani Borik treniramo dva puta dnevno, nakon čega čemo, zbog zauzetosti dvorane koristiti dvoranu Obilićevo. Takođe, radićemo u klupskoj teretani, Gradskom stadionu i parku Mladen Stojanović. Odigravanje pripremnih utakmica smo planirali krajem septembra", rekao je trener "crveno plavih" Bojan Božić za Borac - sport.

Igrači koji su prisustvovali prvom treningu

Srđan Lončar, Peđa Lončar, Arsenije Vučković, Miloš Stupar, Nikola Lakić, Vladan Dragičević, Vanja Samardžić, Nebojša Nikolić, Andrej Mikeš, Vladimir Suvara, Ognjen Putnik, Luka Ćulum, Sergej Pucar, Miloš Aničić, David Kovačević i Vanja Omerkadić.

Zbog velikog broja povreda u prošloj sezoni košarkaši Borca su takmičenje okončali na 12. mjestu. U sljedećoj sezoni ekipa iz dvorane Borik je kao cilj postavila plasman u plej-of.

"Prošla sezona je bila turbulentna i sa dosta povreda, koje su odredile naše ambicije. Siguran sam da bi rezultati bili bolji da smo bili kompletni od prvog kola", dodaje Božić.

Strateg "crveno plavih" plasman u plej - of vidi kao realan cilj, pošto se u timu nalazi veliki broj mladih igrača koji su u procesu sazrijevanja i nemaju dovoljno iskustva da "napadnu" titulu u narednoj sezoni.

"Plasman u bh. elitu ne treba da napadamo dok većina igrača u timu ne stekne dovoljno iskustva u Prvoj ligi Republike Srpske, kako bi se ravnopravno boril sai ekipama u višem rangu. Razumijem želje navijača i cjelokupne javnosti, i naš cilj je povratak Borca na mjesto koje mu pripada, ali smatram da treba da idemo postepeno" zaključuje Božić za Borac - sport.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC