• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto Junajted na žrebu ne želi Karabag?

Autor mondo.rs

Azerbejdžan je dobio prvog učesnika Lige šampiona, a upravo je to zemlja koja "ne sme" da primi jednog fudbalera Mančester junajteda.


Henrik Mkhitarjan
je odlično počeo ovu sezonu za Mančester junajted zabeleživši čak četiri asistencije u prva dva uvodna kola Premijer lige, čime je pokazao da ga čeka daleko bolja godina u dresu "crvenih đavola" od one debitantske na Ostrvu.

On i njegovi saigrači, među kojima je i najnovije pojačanje Zlatan Ibrahimović, saznaće ovog četvrtka (18 časova) i ko će im biti protivnici u Ligi šampiona...

Međutim, zbog "zaoštrene situacije"između Jermenije, zemlje odakle je Mkhitarjan, i Azerbejdžana, koji će prvi put imati predstavnika u najjačem evropskom klupskom takmičenju, oni se nadaju da iz poslednjeg šešira neće "izvući" baš Karabag.

O čemu se radi?

Ukoliko ova dva tima budu u istoj grupi - Mkhitarjan ne bi mogao da igra utakmicu u Azerbejdžanu pošto državljanima Jermenije NIJE dozvoljen ulaz u ovu državu.

Odnosi dve zemlje su i dalje "na ivici" zbog konflikta oko oblasti Nagorno-Karabah, a zanimljivo je da je Mkhitarjan, kada je bio član Borusije iz Dortmunda, pre dve godine propustio duel "milionera" i Gabale u Ligi Evrope iz istog razloga.

Dortmund je tada odlučio da je najbezbednija opcija da Henrik ne putuje u Azerbejdžan.

Videćemo da li će i ovoga puta biti tako, ili će UEFA "pritisnuti" Azerbejdžance i zatražiti da naprave izuzetak, te da ovom fudbaleru, koji je sve važniji za Murinja, dozvole odlazak. Naravno, ako ove dve ekipe uopšte budu spojene na žrebu.

Opširnije o "šeširima" - OVDE!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC