• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-belima se nije ispunila želja!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Partizana želeli atraktivno ime za protivnika u Ligi Evrope. Analizirajući Grupu B Marko Janković poručio: "Idemo na pobede".

 Crno-belima se nije ispunila želja! Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana rano jutros su doputovali iz Mađarske, gde su u četvrtak uveče u duelu sa Videotonom obezbedili novi nastup u grupnoj fazi UEFA Lige Evrope.

Iako premoreni od utakmice i puta, nisu propustili priliku da u petak isprate žreb i u direktnom prenosu saznaju protiv kojih će to evropskih ekipa odmeriti snage.

Ovaj put, za razliku od kvalifikacija, sreća je prilikom izlačenja kuglica sa imenima protivnika bila naklonjena Partizanu.

Dinamo Kijev, Jang Bojs i Skenderbeg, nisu atraktivni i jesu ozbiljni, ali, ipak, realno gledano, Partizan ima šansu se u ovoj konkurenciji nađe među dve prvoplasirane ekipe i izbori proleće u Evropi.

Partizan ide u Albaniju, Zvezda čeka Arsenal!


Jedan od najboljih igrača crno-belih u Mađarskoj, Marko Janković, želeo je atraktivno ime i rivala iz najjačih liga "starog kontinenta".

"Priželjkivao sam jednu top ekipu, da se oprobamo i vidimo gde smo u odnosu na njih, ali, u svakom slučaju, dobili smo tri otprilike jednake ekipe, za veliko poštovanje", rekao je ofanzivni "vezista" Partizana.

Janković je dodao da će Partizana u svakom meču "tržiti pobedu".

"Samim ulaskom u Ligu Evrope i mi igrači smo znatno rasterećeniji i nadam se da možemo da pokažemo pun potencijal i ponovimo nesto slično kao pretprošle godine, kada su minuti nedostajali za prolazak", optimistički je završio Marko Janković.

Milan Radin, jedan od junaka iz Felčuta, takođe kaže da su igrači Partizana želeli atraktivno ime, ali da nema ništa protiv ni ovakovog iskoda žreba.

"Postoje dve verzije... Želeli smo atraktivno ime, da odmerimo snage sa ekipama kao što je Arsenal. Međutim, mislim da je žreb povoljan i da sa ovim ekipama možemo da se nadmećemo. Imamo realne šanse da prođemo u narednu fazu", rekao je Radin.

Žreb za Ligu Evrope prokomentarisao je i Bojan Ostojić.

"Žreb je dobar i možemo da se nosimo sa svim protivnicima, ali prostup mora da bude kao u Mađarskoj. Pokazali smo da umemo. Ukoliko budemo takvi, nemamo čega da se plašimo", poručio je defanzivac Partizana, koji će morati da propusti prvi meč zbog žutih kartona.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC