• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić o žrebu: Možemo biti zadovoljni

Autor mondo.rs

"Verujem u ovaj tim i trenera Milojevića, pokazali su da mogu da se 'pobiju' sa mnogo kvalitetnijim ekipama nego što je naša. Uz podršku naših fantastičnih navijača možemo mnogo", veruje generalni direktor Crvene zvezde.

 Terzić o žrebu: Možemo biti zadovoljni Izvor: MONDO/Mario Milojević - ilustracija
Izvor: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Arsenal, Keln i BATE Borisov. Na prvi pogled, prolazna grupa Lige Evrope za Crvenu zvezdu, ali daleko od toga da neće biti teško...

Zvezdan Terzić je bio zadovoljan žrebom u Monte Karlu.

"Mislim da smo dobili ono što smo priželjkivali. Arsenal je naravno favorit, ali naš cilj je da dočekamo proleće u Evropi", izjavio je generalni direktor crveno-belih za TV Arena Sport.

U sezoni 1978/79, Zvezda je stigla do finala tadašnjeg Kupa UEFA (1:1 i 0:1 protiv Borusije Menhengladbah), a jedan od klubova koje je usput preskočila, bio je upravo Arsenal.

"Dobro pamtim generaciju 78/79. I ona nije izgledala moćno, ali je ozbiljnim i disciplinovanim pristupom došla do finala. Verujem u ovaj tim i trenera Milojevića, pokazali su da mogu da se 'pobiju' sa mnogo kvalitetnijim ekipama nego što je naša. Uz podršku naših fantastičnih navijača možemo mnogo", optimista je Terzić.

Na pitanje hoće li crveno-beli dovoditi dodatna pojačanja za grupnu fazu takmičenja u preostalih nekoliko dana prelaznog roka, Terzić nije bio konkretan.

"Sada samo razmišljamo o derbiju sa Partizanom u nedelju".

Za razliku od generalnog direktora, počasni predsednik crveno-belih, legendarni Dragan Džajić, nije bio baš raspoložen.

"Zvezda nije imala sreće u žrebu, dobili smo izuzetno jake protivnike, ali šta je - tu je, mora da se igra. Očekivao sam lakši žreb", poručio je Džajić za TV Arena Sport.

"Protivnici su atraktivni. Za Zvezdu je najvažnije što je ušla u grupu i za početak će biti dovoljno da pobedi neke od ovih timova. Nagoveštaj je takav da Zvezda može da stvori dobar tim", dodao je nekadašnji fudbaler i funkcioner crveno-belih, treća "Zvezdina zvezda".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC