• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oldenburg prejak za crno-bele

Autor mondo.rs

Partizan odigrao prvu utakmicu u okviru priprema za nastupajuću sezonu.

 Pripreme Partizan-Oldenburg 73:88 Izvor: MN PRESS

Košarkaši Partizana počeli su seriju kontrolnih mečeva koji im predstoje do 20. septembra i početka prvog Superkupa ABA lige u Baru.

Nakon što je duel sa Temišvarom, predviđen za subotu, otkazan zbog zdravstvenih problema u protivničkom timu, crno-beli su u dvorani SC "Vizura" odmerili snage sa Oldenburgom, aktuelnim vicešampionom Nemačke.

Kvalitetniji i iskusniji rival slavio je rezultatom 73:88 (21:23, 18:20, 18:27, 16:18), a razliku je uglavnom stekao u drugih 20 minuta.

Za Partizan su u ovom trening meču nastupili Tadija Tadić, Slobodan Jovanović, Nikola Tanasković, Đorđe Majstorović, Marko Pecarski, Mihajlo Andrić, Tom Vilson, Strahinja Gavrilović, Dimitrije Nikolić i Janis Dimakopulos.

Nedostajali su povređeni plejmejker Ijen Bejker, za koga je pitanje da li će ostati u klubu, centar Obrad Tomić, kao i Vanja Marinković, koji je van stroja od početka priprema i pre nekoliko dana je obavio lakši hirurški zahvat.

Podsetimo da je centar Džejmi Skin "pao" na lekarskim pregledima i da je ugovor sa njim poništen.

Utakmica protiv Oldenburga poslužila je stručnom štabu da proveri trenutne mogućnosti prvotimaca, ali i momaka koji treniraju sa Partizanom i nemaju potpisan ugovor za predstojeću sezonu.

Ekipu je u prisustvu šefa stručnog štaba Miroslava Nikolića vodio njegov asistent Nikola Marković, koji ujedno vodi treninge u danima kada je popularni Mutazauzet obavezama u reprezentaciji Srbije.

Naredne pripremne mečeve crno-beli će odigrati protiv Bešiktaša i Igokee.

PARTIZAN: Tadić 9, Jovanović 12, Tanasković 3, Majstorović 11, Pecarski 11, Andrić 14, Vilson 3, Gavrilović 6, Nikolić 2, Dimakopulos 2.

OLDENBURG: Alen 11, Džons 8, Bacak 4, Kesen 8, Izman 4, Drijenčić 2, Holatz 4, Polding 12, Mahalbašić 17, Mek Konel 2, Švetelm 13, Lesing 3.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC