• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vuković napustio Vojvodinu!

Autor mondo.rs

Predsednik Nadzornog odbora i glavni finansijer Vojvodine Dragoslav Vuković podneo je ostavku na sve funkcije u novosadskom superligašu.

 Vuković napustio Vojvodinu! Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ
Izvor: MONDO/MILUTIN VUJIČIĆ


Iznenađenje koje i nije iznenađenje!

Predsednik Nadzornog odbora Vojvodine i glavni finansijer "lala" Dragoslav Vuković odlučio je da podnese ostavku na sve funkcije u novosadskom superligašu, zvanično je saopštio klub sa "Karađorđa" ovog četvrtka.

Vuković je u jučerašnjem intervjuu za MONDO najavio takav razvoj situacije, ali je kazao da će ostavku podneti ukoliko do ponedeljka ne bude zakazana izborna Skupština.

S obzirom na to da je Vuković odlučio da napusti Vojvodinu i pre tog "roka", to verovatno znači da je predsednik Skupštine Milan Davidov odbio da sazove sednicu. Za sada, kako MONDO saznaje, predsednik Dušan Mijić nije podneo ostavku.

Publika na "Karađorđu" je tokom prošlonedeljnog duela sa Spartakom, koju su Novosađani izgubili 5:0, uzvikivala "Uprava napolje" što je Vuković i poslušao.

"Poštovani navijači Vojvodine i predstavnici sportske javnosti,

Povodom događaja koji su se zbili na nedavnoj prvenstvenoj utakmici između Vojvodine i Spartaka u Novom Sadu, kada je deo publike izrazio svoje ogromno nezadovoljstvo, kako zbog rezultata samog meča, tako i zbog načina na koji se rukovodi fudbalskim klubom Vojvodina, obaveštavam vas da sam danas podneo ostavku na funkciju predsednika Nadzornog odbora kluba.

Koristim ovu priliku da se zahvalim onom delu javnosti koji je verovao u moju viziju i plan koji sam imao za ozdravljenje fudbalskog kluba Vojvodine", navodi se na zvaničnom sajtu.

Dragoslav Vuković je u novo rukovodstvo Vojvodine izabran u decembru prošle godine, a tokom njegovog mandata pratile su ga brojne kontroverzne izjave i smene trenera, pa su tako do današnjeg dana klub vodila četvorica (Ivanović, Veselinović, Batak i Vanić).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC