• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Delegat nije uvažio našu žalbu!

Autor mondo.ba

Fudbalski klub Borac želio je sinoć da uloži žalbu na katastrofalne uslove za igru na "Pecari" u derbiju sedmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv Širokog Brijega.

  Crveno-plavi su poraženi na susretu rezultatom 2:0 (1:0), koji je trajao više od dva sata zbog tri prekida izazvanih nestankom električne energije.

Osim toga, snažan vjetar, prolom oblaka i natopljen teren onemogućili su kvalitetnu utakmicu pa su Banjalučani na na osnovu člana 63 Pravilnika o takmičenju htjeli da podnesu žalbu.

"Rukovodstvo Borca željelo je zbog svega navedenog da uloži žalbu kod delegata Franje Grganovića iz Novog Travnika zbog grubog kršenja Pravilnika o takmičenju, odnosno člana 63 u kojem se navodi: 'Ako utakmica stalnog takmičenja nije odigrana, ili je morala biti prekinuta iz opravdanih razloga koji se nisu mogli ukloniti (nevrijeme, magla, mrak, nestanak električne energije, požar, poplava, zemljotres i dr.), o čemu odlučuje sudija, ili je utakmica prekinuta zbog nastupa Dana žalosti, odigraće se nova utakmica ukoliko je do prekida došlo prije isteka 80 % regularnog vremena određenog za igru", navedeno je u izvještaju sa "Pecare", koji je objavljen na zvaničnom sajtu "Velikana iz Platonove".

Kako se dodaje, taj prijedlog nije uvažio delegat.

"Međutim, Grganović to nije uvažio, već je čelnicima Borca saopštio da primjedba mora biti uložena putem odgovarajućih tijela Fudbalskog saveza BiH".

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC