• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORAC: Milinkoviću podrška i veća ovlaštenja!

Autor mondo.ba

Potpredsjednik Borca Vico Zeljković izjavio je da trener Zoran "Kiza" Milinković ima bezrezervnu podršku rukovodstva uprkos rezultatskoj krizi crveno-plavih fudbalera.

 Vico Zeljković: Zoran Milinković ima podršku i dobija šira ovlaštenja u FK Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

U intervjuu za klupski sajt "Velikana iz Platonove" Zekljović je pozvao navijače na strpljenje i podršku banjalučkom timu i najavio da će "Kiza" u budućnosti dobiti mnogo veća ovlaštenja.

POVEZANE VIJESTI

"Trener Zoran Milinković ima bezrezervnu podršku uprave i došao je u klub da pomakne neke stvari na bolje. Svjesni smo da to ne ide baš lako niti može odmah da se dogodi. Potrebno je svi mi da prođemo kroz veliko iskušenje, sagledamo situaciju i usmjerimo Borčev brod na pobjednički kolosijek. U narednom periodu Zoran Milinković će da dobije šire ovlasti, nešto poput tim-menadžera, imaće odriješene ruke i duže granice jer se radi o treneru koji gdje je god radio napravio rezultat. Zna kako se stiže do Evrope i kako se igra u njoj, to je upravo potrebno Borcu. Ne kolebamo se oko trenera, moramo da istrpimo vrijeme koje je stiglo, a ne ide nam na ruku", izjavio je Zeljković.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Na konstataciju da je Milinković odgovoran za rezultate, ali i lošu igru Banjalučana, Zeljković je odgovorio da je potrebno strpljenje.

"Na terenu je jedna priča, realnost je drugačija. Nisam džaba rekao potrebno je da istrpimo. Hoće li nas leđa boljeti, pa vjerovatno hoće, ali na sav bol ćemo zaboraviti kada pređemo na drugu stranu, preskočimo trnovitu barijeru, a tu patnju pretvorimo u dodatni motiv. Zato trener Zoran Milinković mora da ima podršku od svih iskrenih 'borčevaca', ne samo od uprave. Da nema pripadnost našem klubu otišao bi u grčku Larisu za mnogo veći novac! Borac do sada nije bio u mogućnosti da dovede jedno takvo cijenjeno trenersko ime. Sada jeste i mora da dobije pravu priliku, da radi u kontinuitetu", naglasio je funkcioner Borca.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Izgubljeni

Ovo se desava jer necete da priznate svoje greske.Tjeranje Vuleta i slicno vam se razbilo od glavu.Sad odgovornost prebacujete na trenera koji je profesionalac i tu je iskljucivo zbog novca.Borac je debelo platio vase neznanje.Pred klubom su teski dani.Krivci po vasem misljenju ce biti igraci i na kraju trener sto je apsurd.

Patriota

Koja ovlastenja , pa covjek od tebe i takvih ko ti ne moze sastaviti ekipu jer mu se mijesate u posao kao i sve ijednom prethodnom treneru ! Najbolje da ti "kupis" licencu i budes SVE

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC