• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Matić: 1:0 za Irsku? Znači džabe smo se nervirali!

Autor mondo.rs

"Najsrećniji sam u ovom trenutku, pokazali smo kako se bori, ne kako se igra, nismo igrali najbolje u kvalifikacijama, ali smo ostavili srce na terenu i zato idemo u Rusiju", poručio je srpski vezista Nemanja Matić.

 Matić: 1:0 za Irsku? Znači džabe smo se nervirali! Izvor: MN PRESS


Možda je bilo i suza na licu Nemanje Matića, ali najbitnije je da su radosnice.

Najskuplji srpski fudbaler svih vremena igrao je odlično kroz čitave kvalifikacije i bio deo sastava koji se plasirao na Svetsko prvenstvo naredne godine, pošto je u poslednjoj utakmici, pred oko 35.000 gledalaca savladala reprezentaciju Gruzije (1:0).

"Mislim da smo imali veliki pritisak. Pokušali smo da igramo strpljivo. Najbitnije je bilo da ne primimo gol iz neke naivne greške, srećom to se nije dogodilo. Najsrećniji sam u ovom trenutku, pokazali smo kako se bori, ne kako se igra, nismo igrali najbolje u kvalifikacijama, ali smo ostavili srce na terenu i zato idemo u Rusiju. Daćemo sve od sebe da ostavimo što bolji utisak", poručio je naš vezni fudbaler u razgovoru za RTS.

Zašto je prvi istrčao na teren na poluvremenu?

"Pričali smo nekoliko minuta u svlačionici, ja sam izašao ranije, hteo sam što pre da počnemo. Nadam se da publika nije ljuta zbog prvog poluvremena".

U kasnijem razgovoru sa novinarima osvrnuo se opet na igru i poručio da ona nije bila sjajna, ali da to sutradan "nikoga neće interesovati", te da je najvažnije da će imati šansu da se odmere sa najboljim svetskim reprezentacijama.

Da li ste znali da Irska vodi 1:0 u Kardifu, upitali su ga novinari?

"Ja i sad ne znam koji je rezultat", odgovorio je sa osmehom Matić koji je nakon saznanja da su Irci pobedili u Velsu (1:0), bio još zadovoljniji: "Znači odgovaralo nam je i nerešeno? Džabe smo se nervirali!".

Izvor: MN PRESS


Zvižduci na poluvremenu?

"Krivo mi je bilo zbog zvižduka jer mislim da je ova reprezentacija zasluzila podrsku, uvek smo svi davali maksimum, nikada neko nije otkazao osim ako stvarno nije povređen, kao sto je slučaj u nekim drugim selekcijama, ali moramo priznati da u tom trenutku zbog igre jesmo zaslužili negodovanje. Srećom, u drugom poluvremenu smo se popravili i ispunili cilj".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC