• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milojević: Ovo nam je potvrda da možemo!

Autor mondo.rs

"Drago mi je da su igrači pogledali u oči jedan Arsenal, koji je fantastična ekipa", dodao je Milojević nakon boda u Londonu.

Fudbaleri Crvene zvezde zadovoljni se vraćaju iz Londona.

Ekipa Vladana Milojevića odigrala je dobar meč, stvarala šanse i suočavala se sa šansama protivnika, a na kraju je došlo do podele bodove u utakmici bez golova. Dve nedelje ranije sličan meč odigran je i u Beogradu, ali su "tobdžije" stigle do pobede golom Žirua...



Ovoga puta to se nije desilo, stoga i veće zadovoljstvo na licima vicešampiona Srbije.

Vladan Milojević je nakon susreta čestitao svojim igračima i poručio da se ekipa dobro spremila za ovaj meč, te da je u ovom duelu odmah "uhvaćen ritam", za razliku od prvog meča u kom je bila impresionarana težinom utakmice.

Pohvalio je i disciplinu svog tima...

"Ovde smo došli da igramo odvažno i ispravimo greške. Odigrali smo dobro poluvreme, znali da će biti pritisak, da treba da izdržimo... U prvom poluvremenu smo mogli neke situacije da rešimo bolje što se tiče same igre. Imali smo par izuzetnih situacija, mnogo veće ekipe na 'Emirejtsu' nemaju toliko prilika, a njih jednostavno morate da iskoristite", kazao je na početku obraćanja Vladan Milojević i dodao: "Žalimo za Vujadinovom prečkom".

Sa "Emirata" i on i igrači nose lepo iskustvo...

"Igrati u Londonu, na ovako prelepom stadionu, je pravo uživanje. Zvezda pripada ovoj grupi samog krema evropskih ekipa. Arsenal je po meni ekipa Lige šampiona i apsolutno je favorit da osvoji Ligu Evrope. Veliko iskustvo za nas. Moji igrači rastu iz utakmice u utakmicu. To je jedno lepo iskustvo i značiće im u karijerama".


O REAKCIJI KANGE

Gabonac je ljutito napustio igralište nakon izmene u 70. minutu, a Vladan Milojević je na konferenciji za medije rekao da "nije video reakciju" i da "ne želi da priča o tome".

Milojević je naveo i da uvek očekuje da njegovi igrači igraju dobro i da nema razloga da se plaše Arsenala...

"Drago mi je da su igrači pogledali u oči jedan Arsenal, koji je fantastična ekipa. To je potvrda nama samima da možemo. Zbog toga mi je izuzetno drago".

Trener Zvezde bio je srećan i zbog toga što je njegova ekipa pravila konkretne šanse za razliku od meča u Beogradu, a govorio je i o tome da li je Zvezda mogla do pobede u ovom duelu...

"Imali smo šanse, a da li smo mogli, to je šta bi bilo kad bi bilo, ne bi trebalo da ulazimo u takvu priču", kazao je Milojević i potom prokomentarisao rezultat iz Kelna, gde je domaćin pobedio BATE Borisov i tako dodatno pomogao Crvenoj zvezdi.

"Pokazali smo da se ne plašimo, došli smo da pobedimo. Ima još mnogo da se igra. Keln je Keln, bundesligaš, ne možete da ga zanemarite. Tu je i BATE Borisov. To su dobre, respektabilne ekipe. Ako ništa drugo, mislim da će da bude zanimljivo", kazao je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC