• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ofanziva Partizana - Raćo, čekamo te!

Autor mondo.rs

Partizan poslao zvaničnu ponudu Sportingu iz Lisabona za Radosava Petrovića.

 Ofanziva Partizana - Raćo, čekamo te!  Izvor: MN PRESS

Želeo je Partizan da angažuje Radosava Petrovića prošlog leta, ali je pokušaj operativaca crno-belih da vezni red "parnog valjka" popuni nekadašnjim reprezentativcom, usled svih napora, propao.

Partizan je u ofanzivu za dovođenje iskusnog fudbalera iz Sportinga sada krenuo na vreme. Ponuda iz Humske stigla je na adresu lisabonskog kluba, piše u poslednjem izdanju uglednog portugalskog sportskog magazina "Rekord".

Crno-beli žele da vrate nekadašnjeg fudbalera na pozajmicu od šest meseci, ali i sa opcijom na na leto otkupe ugovor od Sportinga.

Malo je falilo da se 28-godišnji fudbaler još u avgustu vrati u klub za koji navija i u kojem se igrački afirmisao pre nego što je 2011. potpisao ugovor sa Blekburnom. Međutim, trener "lavova" Žorž Žezus nije želeo da se odrekne Srbina, tvrdeći da računa na njega i da mu je spremio važnu ulogu za novu sezonu.

Ipak, Petrović ni ove jeseni nije dobio dovoljno minuta i idealna je prilika da Partizan krene novi pokušaj transfera. Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev je nedavno izjavio da će dolazak Petrovića biti prioritet u zimskom prelaznom roku.


Petrović je u dosadašnjoj karijeri igrao za Jedinstvo iz rodnog Uba, obrenovački Radnički, Partizan, Blekburn, Genčlerbirligi, Dinamo Kijev, Sporting i Rio Ave, gde je bio na pozajmici.

Sa reprezentacijom Srbije bio je učesnik Svetskog prvenstva 2010. godine u Južnoj Africi, a za državni tim upisao je 44 utakmice i postigao dva gola.

S Partizanom je osvojio tri titule (2009, 2010. i 2011) i dva Kupa (2009. i 2011). Bio je šampion Ukrajine sa Dinamom (2016), dok od individualnih priznanja dva puta je bio u idealnom timu Superlige (2010. i 2011).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC