• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Feldin: Trebalo je da uđe...

Sjajna partija američkog beka, ipak, nije krunisana pobedom Crvene zvezde mts.

 Feldin: Trebalo je da uđe... Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Raspoložen je bio Džejms Feldin protiv svog bivšeg kluba, međutim, iako je ubacio 21 poen, nije se radovao na kraju.

Panatinaikos je savladao Crvenu zvezdu mts 69:63.

"Prvo poluvreme je bilo fizički veoma naporno. Imali su mnogo ofanzivnih skokova, igrali su čvrstu odbranu. Ne znam koliko smo tačno poena postigli (38, prim.aut), ali trebalo je više. Pretpostavili smo da bez Kalatesa neće poentirati mnogo jer je on vođa ove ekipe, ali uspeli su. Naša je greška, trebalo je da budemo spremni za to. Panatinaikos je sjajan tim, jaki su i pokazali su to", bilo je prvo što je Amerikanac izjavio posle utakmice u dvorani Aleksandar Nikolić.

Ispostavilo se da je Feldin bio jedini u crveno-belom dresu koji je ubacio dvocifren broj poena i upravo je slabu igru svog tima u napadu okarakterisao kao jedan od glavnih razloga za poraz.

"Panatinaikos je promenio mnogo toga u igri u odnosu na prošlu sezonu. Džejms Gist je 'zver', može da igra bilo koju poziciju... Ključ njihove pobede je bio u preuzimanju. Mi nismo dobro napadali, ja sam promašio nekoliko šuteva, ali generalno smo bili loši u napadu. Plan je bio da napadnemo niski post, ali nismo uspeli. Ročesti i ja smo probali da 'čitamo' igru i iskoristimo 'jedan na jedan', ali moraćemo da pogledamo snimak, da vidimo šta nije išlo kako treba", konstatovao je Zvezdin bek.

Iako su gosti u trećoj četvrtini imali prednost i od 13 poena, pobednik je rešen u poslednjem minutu. Da je bio precizniji, mogao je Feldin u prelomnim trenucima da šutem za tri poena donese svom timu izjednačenje 66:66, međutim, promašio je. Kao i Branko Lazić prethodno, a potom i Tejlor Ročesti.

"Teško mi je, ne mogu da pričam o tom šutu... Stvarno mi je teško. Trebalo je da uđe...", razočarano je izjavio.

Crvena zvezda mts je trenutno na 12. mestu Evrolige sa pet pobeda i devet poraza, a narednu utakmicu igra u Milanu, 29. decembra.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC