• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KRAJ: Kutinjo u Barsi za 160.000.000!

Autor mondo.rs

Brazilac odbio da sa "redsima" otputuje na mini-pripreme u Dubai pošto želi da što prije završi transfer u Barselonu. Saopštenje Liverpula već večeras...

Ukoliko ne dođe do obrta u poslednji čas - Filipe Kutinjo je od ponedjeljka novi fudbaler Barselone kada će ga španski gigant predstaviti na, vjerovatno krcatom, "Nou Kampu".

Španski mediji prenose da su se Barsa i Liverpul dogovorili oko transfera sjajnog Brazilca i da će "redsima" pripasti fiksno 120 miliona evra, a još 40 u zavisnosti od broja golova, nastupa i trofeja za vrijeme boravka u Kataloniji.

Engleski mediji, nešto kasnije, potvrdili su ove ekskluzivne informacije i poručile da već večeras Kutinjo leti u Barselonu, a zvanično saopštenje Liverpula očekuje se uskoro.


Kutinjo u 2018. godini nije igrao za Liverpul, bez zvaničnog obrazloženja, a "Telegraf" prenosi da nije sa ekipom otputovao ni u Dubai, na mini-pripreme, usljed kratke pauze između dva takmičarska meča koje ima tim Jirgena Klopa.

Pretpostavka je i da su iz Liverpula zbog ovog transfera htjeli da "sklone tim" gdje neće biti pod pritiskom engleskih medija kada dođe do njegove realizacije.


Da je odlazak Kutinja blizu govorilo je i to što je pred Novu godinu Liverpul angažovao i skupocjenog Virdžila van Dajka (75 miliona funti) iz Sautemptona, a da se prethodnih dana povezuje i sa Tomasom Lemarom, koji bi trebalo da bude zamjena za Brazilca.

Kutinjo je i prošlog ljeta bio na korak od Barse, ali dva tima nisu postigli dogovor, a tokom pripremnog perioda, i samog starta sezone, Klop je morao da čuva svog igrača - govorivši da je povrijeđen.

Ako uzmemo u obzir i "bonus" klauzule, Kutinjo će sa 160 miliona evra biti najskuplje plaćeni fudbaler Barselone ispred Usmana Dembelea koji je ljetos doveden za oko 140.

Nezvanično, otkupna klauzula u ugovoru Kutinja biće 500.000.000 evra!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC