• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Tijelima bismo štitili srpske rukometaše"

Autor mondo.rs

Reprezentativac Hrvatske, Igor Karačić, ne vjeruje da će u Splitu biti incidenata, ali kaže da ako do njih dođe, sigurno će se domaći igrači potruditi da sačuvaju kolege iz Srbije.

 "Tijelima bismo štitili srpske rukometaše" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Reprezentativac Hrvatske u rukometu, Igor Karačić, uvjeren je da će duel protiv Srbije na startu Evropskog prvenstva proći bez incidenata, ali ako do njih dođe, rekao je da će zajedno sa saigračima zaštiti srpske rukometaše.

"Ne znam šta se dešavalo 2012. u Srbiji, ali što se tiče nas igrača, mi svi imamo sportske ciljeve i tako će i ostati na terenu. Između nas neće sigurno biti nekog posebnog naboja, ali što se tiče ljudi sa strane, sigurno da mnogi očekuju našu dobru utakmicu, pobjedu i da će biti fantastična atmosfera. Ne možemo mi ljudima da zabranimo kako će da navijaju i da se ponašaju, ali prema razgovorima kroz Split i Zagreb, mislim da neće biti incidenata na utakmici", rekao je Karačić za portal Telegraf.rs, a prenosi Tanjug.

Na pitanje da li bi u slučaju incidenta tijelima zaštitili srpske igrače Karačić, koji je saigrač Mijaila Marsenića u Vardaru, nije imao dileme.

"Sigurno. Mi smo svi sportisti. Kako očekujemo da bi oni pomogli nama u suprotnoj situaciji, tako bismo i mi pomogli sve naše prijatelje tamo. Mi dijelimo hljeb u svojim klubovima, ne daj Bože da dođe do nečega. Ali, ne vjerujem da će se to desiti ovdje u Hrvatskoj. Sigurno da bismo stali ispred njih da ih sačuvamo", poručio je on.

Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj počinje u petak, 12. januara, a Srbija prvu utakmicu igra istog dana od 20.30 protiv Hrvatske u Splitu. U Grupi A su još Island i Švedska.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ht

Svaka čast.Pametna i poučna atmosfera bi bila poželjna i od političara.Sve pohvale za ovog sportistu koji promoviše sport a ne mržnju.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC