• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mokri do gole kože!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Crvene zvezde imali su 15-minutno tuširanje tokom treninga u Pafosu, posle čega su se golgeteri raspucali.

9:30

9:45


10:00


Toplo, sunčano vreme i temperaturu oko 15 stepeni, što su bili vremenski uslovi kada su u sredu ujutru istrčali na teren da odrade taktički trening koji je zamislio trener Vladan Milojević, naprasno je i pre završenog zagrevanja smenio monsunski pljusak iz sivih oblaka koji su se naizgled pojavili, ali se ubrzo sve smirilo tako da su crveno-beli već posle odrađene "ševe" oko 10 časova morali sami da se hlade vodom iz flašica.



"U hotelu u kome su smešteni naši igrači borave i mnogi britanski turisti. Oni koriste priliku da se fotografišu i razgovaraju sa našim fudbalerima. Među njima, naravno, ima i navijača londonskog Arsenala tako da često pričaju i o nedavnom susretu dve ekipe, a mogu se čuti pohvale na račun igre našeg tima", navodi se na sajtu crveno-belih.

Da "zima" na Kipru ume da bude lepa, ali i nepredvidiva, Milojević i ekipa uverili su se danas na veoma upečatljiv način. Smeh u neverici bila je najčešća reakcija u crveno-belom taboru u kom su svi bili "mokri do gole kože", ali i rešeni da posao bude obavljen onako kako je zamišljeno.

Posle "ševe", Milojević je podelio ekipe u tri tima koja su se nadmetala u "prelivanju", tokom kog je Ričmond Boaći postigao gol sa polovine terena, navodi se u izveštaju na portalu Crvene zvezde, gde se napominje i da je novajlija Stefan Hajdin dva puta bio strelac, kao i Milan Pavkov, a da je najefektiniji gol dao Gelor Kanga.

Inače, o tom fudbaleru u Češkoj dosta se piše ovih dana i još je neizvesno da li će ostati član Crvene zvezde i po završetku januarskog prelaznog roka.

Prvi put od dolaska u Pafos, u koji su stigli u nedelju, fudbaleri Crvene zvezde imaće slobodno popodne da malo odmore upaljene mišiće. Već od četvrtka tim će biti vraćen u režim od dva treninga dnevno.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC