• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković, konačno, u "normalnom" terminu

Autor mondo.rs

Najbolji teniser Srbije meč trećeg kola Australijan Opena neće igrati po najvećoj vrućini. Šestog dana takmičenja u ženskom dublu Aleksandra Krunić protiv Nine Stojanović

Novak Đoković, za razliku od prethodna dva meča, u 3. kolu Australijan Opena protiv Španca Alberta Ramos-Vinjolasa igraće u subotu u večernjem terminu po lokalnom vremenu.

On je zbog nehumanih uslova u kojima igraju teniseri u Melburnu, a među kojima je bio i on, podigao glas, a organizatori su odlučili da njegov naredni meč bude od 19 časova, odnosno od devet ujutro po srednjeevropskom vremenu.

Duel protiv Ramosa-Vinjolasa biće treći na Margaret Kort areni, nakon što prethodno na tom terenu budu održana dva meča ženskog singla i jedan u muškoj konkurenciji.

Đoković protiv Španca ima stopostotan učinak. Do sada su odigrali četiri duela i srpski as je na svakom od njih upisao trijumf, bez izgubljenog seta.

Poslednji put su se sastali prošle godine na Rolan Garosu, kada je Nole slavio u tri seta - 7:6 (7:5), 6:1, 6:3.

Đoković je meč sa španskim teniserom zakazao posle duela po paklenoj vrućini  sa Gaelom Monfisom u drugoj rundi takmičenja (4:6, 6:3, 6:1, 6:3), kada je na terenu izmereno 69 stepeni Celzijusa.

Ramos-Vinjolas, 22. igrač sveta, bio je bolji od Amerikanca Tima Smičeka u tri seta – 6:4, 6:2, 7:6.

Srbija će u subotu imati predstavnike i u ženskom dublu i to u direktnom sudaru, jer Aleksandra Krunić sa Ukrajinkom Katarinom Bondarenko igra protiv Nine Stojanović i Viktorije Golubić iz Švajcarske.

Taj meč na programu je kao treći na terenu broj sedam, odnosno posle 4.30 sati, odnosno po završetku dva meča muškog dubla.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC