• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sačekao da mu istekne ugovor, pa došao u Partizan!

Autor mondo.rs

Kako se kapiten mlade reprezentacije Ukrajine našao u Zemunelu i hoće li ga Đukić povesti na Kipar?

Kapiten mlade reprezentacije Ukrajine, Juri Vakulko (20), nalazi se pred potpisom profesionalnog ugovora sa Partizanom nakon što mu je prvog dana Nove godine istekao ugovor sa matičnim Dnjeprom.

Ovaj klub ispao je prošlog proleća iz prve lige zbog čega Vakulko nije želeo da produži saradnju, pa kod novog trenera Oleksandra Poklonskog nije odigrao ni meč u jesenjem delu sezone.

Shodno odluci koju je doneo prošlog leta, odlučio se da spakuje stvari, napusti Ukrajinu i - oproba u Beogradu!

Izvor: MN PRESS



Odlukom rukovostva crno-belih novinarima je u subotu bio zabranjen ulaz na kontrolni meč između dve postave koje se bore za mesto u timu trenera Miroslava Đukića, a dan kasnije "Informer" je objavio da je taj "tajanstveni Ukrajinac" kojeg su gledali i trener i sportski direktor Ivica Iliev upravo Vakulko.

Izvor Monda iz Humske navodi da je 173 centimetara visoki vezista prijatno iznenadio sve koji su se okupili da ga vide na delu, uprkos tome što je poslednju utakmicu odigrao 31. maja prošle godine kod trenera Dimitrija Mihajlenka.

Vaukulko
Izvor: YouTube

I Mondo na Kipru

Kao i prethodnih godina, reporter Monda boraviće sa Partizanom na finalnim pripremama, tako da vas na našem portalu očekuju vesti sa Kipra "iz prve ruke".

Kao kapiten mlade reprezentacije Ukrajine dao je dva gola na 13 utakmica, a ranije je kao omladinac nastupao i na kvalifikacionim turnirima u Srbiji, koji su bili održavani u "Kući fudbala" u Staroj Pazovi.

Momak koji je malo izgledom, a malo stilom igre u otadžbini zaslužio obavezujući nadimak "ukrajinski Ozil" trebalo bi do odlaska prvog tima na Kipar, u sredu, da sazna definitivnu odluku sportskog menadžmenta prvaka Srbije, ali su prve prognoze da će on ostati u Srbiji.

Da li ovo u isto vreme znači da Radosav Petrović i/ili Saša Zdjelar neće ovog januara pojačati Đukićev tim - teško je prognozirati. U ovom trenutku aktuelni su pregovori i sa Sportingom i sa Olimpijakosom, mada je važno reći i da Vakulko može da pokrije poziciju defanzivnog veziste, ali da to nije mesto u timu na kom se najbolje snalazi, već ono iza napadača.

Vakulko
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC