• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Madrid opet crveni: Leganes izbacio Real iz Kupa!

Autor mondo.rs

Šampioni Evrope su u dubokoj, dubokoj krizi. Ostali su bez još jednog trofeja, jer nisu dovoljno ozbiljno shvatili Darka Brašanca i saigrače, koji su ih eliminisali iz Kupa kralja.

Ubedljiva pobeda protiv Deportiva (7:1) samo je zamaskirala ogromne, ogromne probleme Real Madrida!

Već nekoliko dana kasnije, ove srede, svi su ponovo isplivali u prvi plan.

Leganes je u revanšu četvrtfinala Kupa nadoknadio poraz u prvom meču (0:1) i u Madridu eliminisao aktuelnog prvaka Evrope!

REAL - LEGANES 1:2

Zinedin Zidan izveo je na teren tim u kombinovanom sastavu, bez Ronalda, Bejla i Tonija Krosa u protokolu, sa Lukom Modrićem, Kejlorom Navasom, Kazemirom i Varanom na klupi i očekivalo se da ostatak tima mirno uradi posao i uđe među četiri.

Međutim...

Erazo je doveo goste u vođstvo u 31. minutu, a Karim Benzema je u 47. postavio 1:1, rezultat koji je domaćina vodio u polufinale.

Ipak, konačnu reč imali su borbeni gosti i golom Gabrijela u 55. minutu postavili su konačnih 1:2 i šokirali stadion i celu Španiju.

Leganes je tako postao čak OSMI tim koji je ove sezone otišao sa "Bernabeua" sa pozitivnim rezultatom. Čak polovina od ukupno 16 gostiju nije izgubilo u domu Ronalda i drugova, a taj spisak do večeras su činili Numansija, Valensija, Levante, Betis, Totenhem, Barselona i Fuenlabrada.

I taj pogodak sam o sebi dovoljno govori o tome kako izgleda Realova takmičarska 2017/18 i zašto ne bi trebalo da previše iznenade oštri rezovi i na klupi i u ekipi, kojoj je očigledno potrebna i šok terapija i niz promena.

Srpski internacionalac Darko Brašanac odigrao je ceo meč za Leganes i učestvovao u pisanju istorije kluba koji ima ubedljivo najmanji budžet u Primeri.

Večerašnji gost postao je prvi klub u istoriji koji je izbacio Real iz Kupa na Bernabeuu!

Realova sezona sada se svodi na dvomeč protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, a u polufinalu Kupa zasad su plasman izborili Sevilja, Valensija i Leganes, dok će u četvrtak biti odigran revanš Barselone i Espanjola, u koji favorit ulazi sa porazom 0:1 iz prve utakmice.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC