• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mršavi remi na "San Siru"

Autor mondo.ba

"Brejk" u polufinalnom duelu pripao je Laciju...

Meč na "San Siru" nije pružio mnogo uzbuđenja.

Gosti su bili bolji rival večeras, ali je "zicer" i priliku da svoj tim približi finalu Kupa Italije propustio Hakan Čalhanoglu:

MILAN - LACIO 0:0 (0:0).

U susretu koji je u sklopu Serije A odigran proteklog vikenda Milan je, takođe kao domaćin, savladao Lacio (2:1) i tako zabiježio treću vezanu pobjedu u ligi. Četa Simeonea Inzagija je u prvi meč polufinala Kupa Italije ušla pojačana prvim strijelcem Serije A, Ćirom Imobileom, pa se od njih očekivao agresivniji pristup večeras.

Tako je i bilo. Lacijali su imali više od igre i držali "rosonere" u njihovoj odbrambenoj polovini, u kojoj su se izabranici Đenara Gatuza odlično snalazili. Ono što je za njih predstavljalo problem, jeste igra prema naprijed.

Milan je u prvom dijelu uputio samo dva udarca, oba van okvira gola.

Najbolje prilike u prvom poluvremenu su imali Ćiro Imobile i Sergej Milinković - Savić, ali je Đanluiđi Donaruma u oba navrata bio uspješnij, pa se za razliku od utakmice za vikend, kada su u prvom dijelu  postignuta tri gola, na odmor otišlo bez pogodaka.

Ipak, fudbaleri za nedostatak inspiracije mogu da okrive večeras sablasno prazni "San Siro" na kojem je bilo samo 17.724 gledaoca, od mogućih 80.018.

Prva ozbiljnija prilika na meču je došla u 62. minutu kada je Imobile na centaršut Džordana Lukakua odlično šutirao glavom, ali je Donaruma bio siguran.

Najbolja šansa na utakmici je došla u 76. minutu.

Kutrone je odlično ispratio centaršut Susa, ali je njegov udarac glavom odbranio Tomas Strakoša i odbio ga na noge Hakana Čalhanoglua koji je iz neposredne blizine promašio nebranjenu mrežu i poslao loptu i nadu navijača da će vidjeti pogodak večeras preko prečke.

Do kraja susreta u dobrim prilikama su se našli Dušan Basta i Sergej Miinković - Savić, ali nije bilo promjene rezultata.

Revanš meč je na programu 28. februara.

KUP ITALIJE, POLUFINALE:

Milan - Lacio 0:0 (0:0).

u utorak

Atalanta - Juventus 0:1 (0:1)
/Iguain 3/

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC