• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MVP Eurobasketa na NBA Ol star meču

Autor mondo.rs

Plejmejker Majami Hita Goran Dragić naknadno je pozvan da nastupi na utakmici "svih zvijezda".

Reprezentativac Slovenije Goran Dragić 18. februara će prvi put u karijeri nastupiti na Ol star meču NBA lige, i to u timu koji je selektirao Lebron Džejms.

Dragića, koji je u septembru 2017. bio MVP Evropskog prvenstva i osvajač zlatne medalje, komesar Adam Silver je odredio kao zamjenu za Kevina Lava, povrijeđenog krilnog centra Klivlenda.

Lav je u utorak na utakmici protiv Detroita doživio frakturu šake i postao treći igrač u razmaku od pet dana koji je zbog povrede morao da otkaže učešće na svetkovini u Los Anđelesu.

I preostale dvije promjene obavljene su u Lebronovom timu, gdje je krilo Oklahome Pol Džordž pozvan umjesto Demarkusa Kazinsa iz Nju Orleansa, a centar Detroita Andre Dramond umesto Džona Vola iz Vašingtona.

Učesnici Ol star meča birani su po istom principu kao prethodnih godina, ali više nisu raspoređeni u selekcije Istočne i Zapadne konferencije, po tome iz kojih timova dolaze, već su kapiteni Lebron Džejms i Stef Kari naizmjenično draftovali preostala 22 košarkaša.

Kako bi bila očuvana ravnoteža (12:12), zamjene povrijeđenima tražene su u okviru iste konferencije.

TIM LEBRON: Džejms, Entoni Dejvis (Nju Orleans), Kevin Durent (Golden Stejt), Kajri Irving (Boston), Lamarkus Oldridž (San Antonio), Bredli Bil (Vašington), Viktor Oladipo (Indijana), Kristaps Porzingis (Njujork), Rasel Vestbruk (Oklahoma), Pol Džordž (Oklahoma), Andre Dramond (Detroit), Goran Dragić (Majami).

TIM STEF: Kari (Golden Stejt), Janis Adetokunbo (Milvoki), Demar Derouzan (Toronto), Džoel Embid (Filadelfija), Džejms Harden (Hjuston), Džimi Batler (Minesota), Drejmond Grin (Golden Stejt), Al Horford (Boston), Demijen Lilard (Portland), Kajl Lauri (Toronto), Klej Tompson (Golden Stejt), Karl Entoni Tauns (Minesota).

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC