• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kako Zvezda bude igrala, takav će biti rezultat"

Autor mondo.rs

Branko Jovičić uveren da crveno-beli mogu do osmine finala Lige Evrope protiv favorizovanog CSKA.

 Branko Jovicic "Kako Zvezda bude igrala, takav će biti rezultat" Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Zimska pauza za fudbalere Crvene zvezde je završena. U utorak u 18 časova ponovo će na teren. Pred svojim navijačima, u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope protiv CSKA iz Moskve.

Trener Vladan Milojević rekao je da su igrači nestrpljivi da ponovo igraju takmičarske duele, a to je ponovio i Branko Jovičić. Neumorni vezista je, takođe, odisao pozitivnom energijom i bez straha govorio o favorizovanom rivalu, koji stiže iz Lige šampiona (CSKA je bio treći u svojoj grupi, iza Mančester junajteda i Bazela, a ispred Benfike).

"Spremni dočekujemo utakmicu i daćemo sve od sebe. Sigurno nas čeka spektakl. Dobro poznajem ekipu CSKA, ali naša igra neće zavisiti od pojedinaca, već od celog tima. Vlada odlična atmosfera i upravo to nas je dovelo do ovih sjajnih rezultata, ali kao što trener kaže, do sada ništa nismo uradili, ovo je Zvezda i od nas se uvek očekuju pobede. Koliko god se oni pripremali za nas, to je ekipa protiv koje možemo da igramo i mislim da će rezultat zavisiti samo od naše igre", izjavio je Jovičić na konferenciji za medije uoči utakmice.

Jovičić je u Zvezdu stigao iz ruskog Amkara, tako da je već imao priliku da tri puta igra protiv "armejaca". Trenutni bilans mu je pobeda (1:0), remi (2:2) i poraz (0:2). Kako će biti posle predstojeća dva duela, videćemo.

Inače, Jovičićevo pojavljivanje na konferenciji za medije nagoveštava i da bi 24-godišnji defanzivni vezista mogao da se nađe u startnoj postavi Crvene zvezde, što bi moglo da znači da će na klupu Mičel Donald ili Nenad Krstičić. Više o sastavu, moći ćete da čitate na MONDU večeras.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC