• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je ovo sastav Partizana za gol u Češkoj?

Autor mondo.rs

Početnih 11 crno-belih za meč sa Viktorijom u šesnaestini finala mnogo će zavisiti od toga da li će Vulićević moći da igra. Promene i u veznom redu...

 Viktorija-Partizan-cetvrtak-19.00-prenos-RTS/Arena-sport-Sastav-crno-belih-za-revans. Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

/od reportera Monda iz Češke/

Usled svih kadrovskih problema uzrokovanim povredama i suspenzijom Milana Mitrovića, nimalo lako neće biti predvideti Partizanovih 11, koji će u četvrtak uveče istrčati na teren Dosan arene na megdan Viktoriji Plzenj.

Trener crno-belih Miroslav Đukić moraće da pronađe idealno rešenje, koje će biti dovoljno jako da odgovori imperativu postizanja gola, ali u isto vreme i da sačuva mrežu, kako bi uz beogradskih 1:1 i povoljan rezultat u Češkoj doveli prvaka Srbije do osmine finala Lige Evrope.

Barem oko golmana Đukić neće "lomiti" glavu, jer "jedinica" pripada Vladimiru Stojkoviću.

Ali...

Već u redu ispred njega postoji nekoliko dilema, a mnogo toga zavisiće od Miroslava Vulićevića. Kapiten crno-belih je u Lučanima zadobio distorziju zgloba i sve do srede uveče nije trenirao. Pozitivne reakcije stižu od lekarskog tima Partizana, koji sve čini kako bi kapitena "parnog valjka" oporavio za četvrtak uveče, a tome u prilog ide i činjenica da je iskusni desni bek trenirao u Plzenju.



Dakle, ako Vulićević bude uz desnu aut liniju, uz levu će biti Slobodan Urošević, a u sredini bi trebalo očekivati Nemanju R. Miletića i Bojana Ostojića (takođe se oporavio od povrede). Međutim, ako Vulićević ne bude spreman da počne meč protiv Viktorije, desno će centralni bek "Nema" Miletić, a na štoperske pozicije Ostojić i Nemanja G. Miletić.

Za razliku od odbrane, u veznom redu je Đukić na slatkim mukama. Danilo Pantić i Marko Jevtović su najviše pokazali na prva dva meča, a oporavio se i Saša Zdjelar. Možda bismo u četvrtak mogli da vidimo nešto drugačiji Partizana na sredini terena.

U tom smislu, Zdjelar i Jevtović bi trebalo da budu prvi igrači ispred defanzivne linije, na desnom krilu bi mogao ovaj put da dejstvuje Marko Janković, na levom Zoran Tošić, što takođe predstvlja promenu, jer su Janković i Tošić bili na suprotnim stranama u prve dve utakmice posle pauze.

Ovakva postavka, takođe, dovela bi i do pomeranja sjajnog Danila Pantića na poziciju centralnog veznog. Napad je rezervisan za Leandrea Tavambu.

U svakom slučaju, poslednja reč pripada Đukiću, koji je svoje kombinacije oko sastava začionio sa Sumom i oporavljenim Ožegovićem.

SASTAV PARTIZANA: Stojković - Vulićević, N.R. Miletić, Ostojić, Urošević - Zdjelar, Jevtović - Janković, Pantić, Tošić - Tavamba.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC