• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Superligaši napali po direktivi Kokeze

Autor mondo.rs

Predsjednik crveno-bijelih, Svetozar Mijailović, smatra da iza najnovijih saopštenja koja su izdali brojni domaći klubovi, zapravo, stoji prvi čovjek FSS.

 ZVEZDA: Superligaši napali po direktivi Kokeze Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Poslije remija Partizana i Zemuna u Humskoj (1:1), crno-beli su se oglasili saopštenjem u kojem kritikuju suđenje, a izjavu na tu temu dao je i generalni direktor kluba Miloš Vazura.

Bio je to povod da se javnosti obrate i gosti iz Gornje varoši, koji su "prozvali" dva najveća srpska kluba - Crvenu zvezdu i Partizan. Ubrzo poslije Zemuna, isto su učinili i još neki superligaški klubovi.

Dan kasnije oglasio se i predsjednik Crvene zvezde, Svetozar Mijailović, izjavom dostavljenom medijima koju prenosimo u cjelosti:

"Hajka na Crvenu zvezdu se nastavlja. Hajka u režiji Slaviše Kokeze. Brojni superligaši su po direktivi predsjednika FSS i njegovih kurira, krenuli u napad na Zvezdu i to zbog toga što je Partizan izdao saopštenje! Klubovi su saopštenjima počeli da spočitavaju Zvezdi zašto izdaje saopštenja. Pritom ni u jednom od tih obraćanja javnosti nisu spomenuti, a naročito ne u negativnom kontekstu.

Ono što smo u svakom saopštenju spominjali je da Slaviša Kokeza radi sve što može da saplete Crvenu zvezdu i ne dozvoli joj da osvoji titulu. Zato su klubovi opet orkestrirano, jedan za drugim, morali da pišu saopštenja da bi se skrenula pažnja sa krucijalnih problema na koje ukazuje Crvena zvezda.

Ali, na kraju krajeva, jasno nam je da sve tako možda i mora, jer je Kokeza privatizovao FSS, ukinuo Zajednicu superligaša i klubovi nemaju mjesto na kome bi iskazali bilo kakav svoj stav, pa su i bukvalno prinuđeni da to rade kroz medije.

Očigledno je da se ovde radi o zamjeni teza, zloupotrebi klubova i pritiscima od strane predsjednika FSS zbog ličnog interesa", smatra Mijailović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC