• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alimpijević: Tek 1/5 od cilja, bravo navijači!

Autor mondo.rs

Trener Crvene zvezde nakon trijumfa nad Mornarom govorio i o raspodeli minutaže za narednih paklenih nedelju dana i tri meča.

 Dusan-Alimpijevic-izjava-posle-Zvezda-Mornar-91-63 Izvor: MN PRESS

Dušan Alimpijević se na konferenciji za medije nakon pobede nad Mornarom (91:63) pojavio s širokim osmehom na licu, kako zbog vođstva od 1:0 u polufinalnoj seriji ABA Lige, tako i zbog atmosfere u "Pioniru".

Više od sedam hiljada navijača bodrilo je crveno-bele do rutinske pobede nad Baranima, a Alimpijević je više puta na "pressu" govorio o zahvalnosti publici.

"Hvala svima koji su došli, bila je divna atmosfera, mnogo je lepo igrati u ovakvoj atmosferi i nije isto kad igramo u ovakvoj i u nekim drugima ove sezone... Mi smo se borili za ovako nešto, oni su to prepoznali i hvala im za podršku", kazao je Alimpijević koji se tokom jednog od odgovora obratio navijačima: "Mislim da se nisam dovoljno zahvalio publici, nadam se da su svi shvatili koliko nam je važna ABA Liga, pozivam ih da istrajemo svi zajedno u tome".

O samom meču kazao je sledeće...

"Ovo je  tek jedna u nizu. Nama treba pet pobeda da bismo došli do krajnjeg cilja. Imali smo pozitivan tok tokom većeg dela, sem nekih nelogišnosti u trećoj četvrtini, sve ostalo je bilo dobro. Zaboravlja se večeras, imamo dve evroligaške utakmice ove nedelje i meč koji neće biti nimalo lak dole u Baru", kazao je Alimpijević i potom čestitao Mihailu Pavićeviću na priznanju koje mu je Crvena zvezda ukazala pred meč zbog titule iz 1998. godine, ali i Mornaru na odličnoj sezoni u ABA Ligi.


"Ako ne igrate ovako s Mornarom kao mi - prave vam problem. Imaju sjajnu spoljnu liniju koja ako je raspoložena, ako niste s njima na ivici faula i u jurnjavi - imate problem, to je uostalom pokazala i treća četvrtina... Kao i prva četvrtina u Baru tokom regularnog dela. Čestitam im na sjajnoj sezoni, znam da se neće predati i biće raspoloženi da odigraju bolju utakmicu nego što je ova danas".

Alimpijević nije želeo da komentariše kriterijum suđenja i odnos u faulovima 25-18 svestan toga da je Crvena zvezda namerno igrala agresivno i na ivici faulova.

Zvezdu do meča u Baru, koji je za sedam dana, očekuju još dva evroligaška meča.

"Mi želimo dobru selekciju potrošnje za ovu nedelju, sutra već putujemo u Atinu i igramo u utorak protiv Panatinaikosa, pa čekamo Fenerbahče, to je dobra uvertira da se nagradimo za još jednu veliku utakmicu...", naveo je Alimpijević i rekao da neće doći do opuštanja.

"Potrošnja je velika na obe strane, ništa novo za nas, imaćemo fokus da ovaj duel završimo u dve utakmice. Znamo da će biti vatrena atmosfera u Baru, ali imaćemo bar 50% podrške", kazao je trener Zvezde i naveo da je odlučio da na evroligaško gostovanje ne putuje Pero Antić, dok je posebno pohvalio kapitenski pristup Branka Lazića - kako na utakmicama, tako i na treninzima. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC