• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Snijeg otkazuje trening "zmajeva" u Razgradu FOTO

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Reprezentativce Bosne i Hercegovine u Razgradu će dočekati snijeg i veoma hladno vrijeme, pa im uslovi za treniranje neće biti nimalo lagani, odnosno daleko od idealnih.

 Razgrad Ludogorec Arena Bugarska BiH prijateljska utakmica FOTO Izvor: Anadolija/Denis Zuberi

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine danas će se okupiti u snijegom okovanom Razgradu, gdje bi velika većina njih u poslijepodnevnim satima, dozvole li vremenske prilike, trebala obaviti i prvi trening uoči prijateljske utakmice sa Bugarskom zakazane za petak, 23. marta.

Od juče u hotelu "Cartoon" u Razgradu borave reprezentativci BiH iz klubova Premijer lige, kao i stručni štab. Tokom dana priključivaće im se ostali članovi nacionalnog tima kako koji bude stizao iz evropskih destinacija na aerodrom u Varni, oko 100 kilometara udaljenom bugarskom turističkom gradu na obali Crnog mora.

Reprezentativce BiH u Razgradu će dočekati snijeg i veoma hladno vrijeme, pa im uslovi za treniranje neće biti nimalo lagani, odnosno daleko od idealnih.

Fudbaler engleskog Arsenala Sead Kolašinac, zbog bolova u leđima, ostalim izabranicima selektora Roberta Prosinečkog pridružiće se sutra.

Prema zasad nezvaničnim informacijama iz Razgrada, večeras planirani trening reprezentacije BiH, zbog izuzetno teških vremenskih uslova, mogao bi biti otkazan.

Ipak, u stručnom štabu reprezentacije BiH uvjereni su da će do susreta sa Bugarima uspjeti odraditi sve zacrtano, te da će spremno dočekati duel sa selekcijom i te kako željnom dokazivanja, jer joj posljednjih godina "ne cvjetaju ruže".

Utakmica Bugarska - BiH igraće se na stadionu "Ludogorec Arena" u Razgradu, malom gradu sa 30.000 stanovnika na sjeveroistoku zemlje u petak od 19 sati.

U Fudbalskoj uniji Bugarske, kako su rekli da očekuju da tribine bude veoma dobro ispunjene i pored hladnog vremena, "zbog snažnog tima BiH za koji igra nekoliko najboljih evropskih fudbalera", ali i zbog činjenice da je Razgrad fudbalski grad višestrukog državnog prvaka Ludogoreca, posljednjih sezona hita i na evropskoj sceni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC