• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić na klupi Borca, u klubu "zakopčani"?

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac u narednih nekoliko dana trebalo bi da dobije novog šefa stručnog štaba.

 Darko Vojvodić novi trener FK Borac Banjaluka Izvor: MONDO/Samir Cacan

Nakon odlaska Igora Jankovića sa klupe banjalučkog Borca, uprava Banjalučana dala se u potragu za novim šefom stručnog štaba, a odluka o novom strategu trebalo bi da bude donesena u toku sedmice, dok traje reprezentativna pauza u Premijer ligi BiH.

Do dolaska novog trenera, sa ekipom radi dosadašnji Jankovićev pomoćnik Marko Maksimović, koji je vodio tim na utakmici protiv Mladosti u Doboj-Kaknju, gdje je Borac poražen 0:2.

Iako Uprava banjalučkog premijerligaškim nije željela da izlazi u javnost sa konkretnim imenima, procurila je informacija da bi kormilo "crveno-plavih" trebalo da preuzme Darko Vojvodić.

"Tačno je, u pregovorima smo sa Vojvodićem, ali ništa još nije dogovoreno. Vojvodić je jedan od kandidata, ali on nije jedini. Postoje još dva trenera sa kojim razgovaramo, ali sve bi trebalo da bude poznato za par dana. O imenima ne bismo da pričamo dok sve ne bude definitivno dogovoreno", rekao je za MONDO potpredsjednik Borca Vico Zeljković.

Iako se zvanična potvrda još čeka, sve je izvjesnije da će upravo Vojvodić biti novi trener Borca, što je ovaj stručnjak i potvrdio portalu SrpskaCafe.

"Stvar je gotova. Preostalo je još samo da definišemo neke tehničke detalje. Biću iskren. Nisam očekivao ovaj angažman jer sam bio blizu klupe Čelika. Potom je u igri bio jedan srpski superligaš. U priču se uključio i Borac. Obavio sam korektne razgovore sa čelnicima kluba i brzo smo se dogovorili. Hvala im na ukazanom povjerenju", izjavio je Vojvodić za SrpskaCafe.

ANKETA: Ko će biti novi trener Borca?

Vojvodić, koji će u maju napuniti 48 godina, u prvom dijelu sezone predvodio je federalnog prvoligaša Slogu iz Siminog hana, koja se bori za šampionsku titulu i plasman u bh. elitu. Ipak, na klupi se zadržao do januara i od tada je slobodan trener.

Prije Sloge, vodio je GOŠK iz Gabele, Zvijezdu Gradačac, Travnik, Slaviju iz Istočnog Sarajeva, Radnički iz Lukavca, Slobodu (Tuzla) i zvorničku Drinu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC