• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zeljković: Mnogi su navijali da me suspenduju

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Član Uprave Borca Vico Zeljković u kratkom razgovoru za MONDO govorio je o kazni Fudbalskog saveza BiH, upitnoj utakmici protiv Viteza, licenciranju i novom treneru.

 Vico Zeljković o kazni FSBIH, licenca, dugovi, trener Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Odlukom disciplinske komisije FSBIH član Zeljković je kažnjen sa 500 KM zbog svog ponašanja na utakmici protiv Krupe, kada je prijetio sudiji Zoranu Grbiću.

Osim njega kažnjen je i tadašnji trener Borca Igor Janković sa 500 KM i utakmicom suspenzije.

"Konsultovaću se sa pravnim timom o mogućnosti žalbe, ukoliko ne bude odluka je takva kakva jeste i to je to. Mnogi su navijali da budem i suspendovan ali to se nije desilo“, prokomentarisao je Zeljković u izjavi za MONDO.

DUEL SA VITEZOM NIJE UPITAN

FK Sutjeska iz Foče prijavio je Borac Disciplinskoj komisiji FSBIH zbog 15.200 KM koliko iznosi trening kjompenzacija za Vladana Danilovića.

Ukoliko Borac ne isplati Fočake fudbaleri Borca neće moći 31.marta da igraju prvenstveni duel sa Vitezom, ali Zeljković uvjerava da toga ipak neće doći.

"Sa Sutjeskom smo imali razgovore prije određenog vremena, nije došlo do konkretnijih rješenja, ali narednih dana imamo vremena da stupimo sa njima u kontajt i to sigurno neće biti prepreka za odigravanje utakmice protiv Viteza, kao što u protekle dvije godine dok smo mi u upravi nijedna utakmica nije bila sporna. Pojave se problemi, svaki dan isplivaju novi. Borac je veliki klub a u proteklih 10 godina ostavljeni su mnogi repovi. Nekada se pojavi i problem koji smo mi napravili, ali to je zato što smo u međuvremenu rješavali prošlost. Što se tiče Sutjeske mi ćemo postići dogovor. Ne mogu sad da kažem na koji, ali sigurno je da ćemo sjesti i riješiti to. To sigurno neće biti problem za odigravanje utakmice“, istakao je Zeljković.

U javnosti se pojavila i informacija i da Borac mora da se oglasi o zahtjevima Kozare za Nemanju Trkulju i Slobode za komPenzaciju za Predraga Zekanovića.

"Za Zekanovića je sve dogovoreno, oni su već dobili jednu tranšu tog duga prema sporazumu koji je postignut sa Slobodom“, rekao je Zeljković.

Njega i ostale članove uprave u nanrednih 10 dana čeka ogromana zadatak, a to je da riješe dugovanja prema još nekoliko igrača i trenera, koja ukupno iznose oko 85.000 KM.

"Ne možemo pojedinačno govoriti o dugovanjima i dogovorima. Ne bježimo od toga, to su činjenice koje su napravljeni u prošlosti. Svjesni smo situacije i svaki dan mukotrpno radimo na tome kako bismo uspjeli da riješimo licencu. Radimo puno radno vrijeme na tome i umjereni sam optimista da ćemo do uspjeti da završimo“, uvjerava Zeljković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC