• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO: Modić sutra na treningu Borca

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Mladi talentovani fudbaler Mihael Modić, koji je bio član "rosonera", u četvrtak stiže na Gradski stadion u Banjaluci.

 Mihael Modić u četvrtak na treninfu FK Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac dobiće pojačanje iz Milana.

U upravi crveno-plavih potvrdili su da dosadašnji član „rosonera“, dvadesetogodišnji Mihael Modić dolazi na Gradski stadion.

"Imali smo razgovor sa menadžerskom agencijom koja je raskinula njegov ugovor sa Milanom, tako da je on slobodan igrač. Postigli smo sporazum da se priključi ekipi i u narednim danima trebali bismo da definišemo stvari“, rekao je član uprave Borca Vico Zeljković.

U izjavi za MONDO on je otkrio da će Modić već od četvrtka trenirati sa ekipom Borca.

"On će od sutra biti na treninzima Borca i u narednim danima pričaćemo o tome šta i kako. Svakako ovo može da bude zanimljivo, ali pustićemo par dana da vidimo na koji način će to ići. Tu je i biće na njemu i na nama da sve definišemo", rekao je Zeljković.

Osim Modića Borac će pojačati i napadač iz Gane, Muhamed Abdulai.

"On je trebao da dođe u zimskom prelaznom roku, ali tad nismo mogli zbog papira, nismo stigli radne dozvole da završimo. Sada je to gotovo i on u petak slijeće u Sarajevo i već od vikenda biće na raspolaganju prvom timu. Da li ćemo ga uspjeti registrovati za utakmicu sa Vitezom nisam siguran, ali već za GOŠK biće sa ekipom", rekao je Zeljković.

Borac je u međuvremenu promijenio i trenera, umjesto Igora Jankovića koji je podnio ostavku, na klupu Borca dolazi Darko Vojvodić.

"Sa Vojvodićem imamo dogovor prvenstveno da ovih osam kola privedemo kraju, a onda da on skenira situaiju i vidimo šta dalje. Znamo da se radi o iskusnom stručnjaku koji poznaje situaciju na ovim terenima, zato smo se i opredijelili za to rješenje, da slučajno ne bismo došli u poziciju gorećeg opstanka. Znamo svi kako se rješavaju stvari u zadnjim kolima,  mi želimo da izbjegnemo bilo kakav rizik, želimo da što prije osiguramo matematički opstanak i da se spremamo potom za narednu sezonu“, istakao je Zeljković.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC