• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pobjeda Borca bez mrlje, bilo je većih lakrdija"

Autor mondo.ba

Trener Borca Darko Vojvodić debitovao je pobjedom na klupi Banjalučana protiv Viteza, ali nije bio posebno zadovoljan igrom svojih izabranika, posebno u segmentu realizacije.

 Borac - Vitez 1:0, izjave Darko Vojvodić, Ivica Bonić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

  Borac je upisao prvu pobjedu u Ligi za opstanak Bosne i Hercegovine.

Na Gradskom stadionu u Banjaluci "pao" je posljednjeplasirani Vitez i to pogotkom Petra Kunića iz jedanaesterca u 80. minutu, nakon što je u kaznenom prostoru gostiju oboren Miloš Žeravica.

...
Izvor: Youtube/Borac-sport, RTRS

Gostujući strateg Ivica Bonić čestitao je Banjalučanima na upisanim bodovima, ali je i žestoko kritikovao sudije i suđenje u Premijer ligi BiH.

"Ja moram prvo reći da smo mi u nezavidnoj situaciji i da smo ispali iz Premijer lige BiH, ali ovo što se radi u našem fudbalu je jadno, bijedno, tužno i žalosno. To je moj jedini komentar. Mogu još da čestitam Borcu na pobjedi i korektnoj igri", rekao je trener Viteza.

Prema njegovim riječima, sva njegova kritika ni jednom riječju nije uprena prema banjalučkom klubu niti dosuđenom penalu.

"Ja sam rekao da su domaćini bili korektni, ali ovo se nama nije prvi put desilo. Ne mislim na penal, penal je bio čist, tu nemam prigovora. Moje kritike nisu uperene prema Borcu", dodao je Bunić.

Šef struke crveno-plavih Darko Vojvodić nije se složio sa kolegom na klupi Vitežana jer po njegovom mišljenju, pobjeda crveno-plavih je u subotu bila "čista kao suza".

"Za nas je najvažnije da smo pobijedili potpuno zasluženo. U ovoj ligi je bilo i puno većih lakrdija. Borcu nikad niko nije pomogao u tom smislu. Na ovu pobjedu nema nijedne mrlje niti sjenke. Zadovoljan sam, pobjeda će nam biti stimulans za dalje", rekao je Vojvodić.

Na pitanje o staroj boljci Banjalučana - neefikasnosti, Vojvodić je priznao da tim segmentom nikako ne može biti zadovoljan.

"Da se ne lažemo, nisam zadovoljan. Današnja utakmica sa Vitezom, bila je u 'egalu'. Imali su i oni svoje šanse, imali smo i mi, ali moji igrači su pokazali htijenje. Danas ovo nije bilo na nivou Premijer lige BiH, ali ima puno potencijala. Vidjeli ste koliko nam znači Žeravica, neki nemaju snage, ali najvažnije je da smo pobijedili", podvukao je novi trener Borca.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC