• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vico Zeljković govorio o odnosu sa "Lešinarima"

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina Autori Zoran Pajčin

Tokom današnje pres konferencije bilo je riječi i o slaboj posjeti na Gradskom stadionu u Banjaluci i odnosu sa najvatrenijim navijačima.

 Vico Zeljković o odnosu sa "Lešinarima" Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Borac je na početku sezone bio jedan od najgledanijih klubova u regionu, međutim u posljednje vrijeme navijači bojkotuju utakmice pa je tek 200-300 gledalaca gledalo Borac na posljednje meču na domaćem terenu.

Dobra posjeta ranije je garantovala Borcu i solidan prihod od ulaznica, dok to više nije slučaj, i to sada kada se Borac nalazi u velikim problemima i kada bi taj novac imao veliki značaj za isplatu dugovanja.

"Trenutno nije dobra situacija kada su u pitanju navijači, odnosno publika na stadionu. Krenuli smo u sezonu u euforiji, bili smo najgledaniji klub u regionu, a došli smo do toga da je sad na utakmici bilo 300 gledalaca. Siguran sam da će se to ipak u narednom periodu vratiti na staro", rekao je potpredsjednik kluba Vico Zeljković i osvrnuo se na odnos sa najvatrenijim navijačima Borca, popularnim "Lešinarima":

"Pokušaćemo u narednom periodu da ih vratimo, pokušaćemo, ako ne sutra, da se Lešinari na utakmici protiv Slobode vrate. Ako ne tad, garantujem da ce Lešinari biti sa nama od početka naredne sezone. Vodimo razgovore sa njim. U prošlosti su nastali neki problemi koje neću da komentarišem, ali prema informacijama koje imam to bi uskoro trebalo da se riješi".

Zeljković je dalje istakao da nešto slabiji rezulati takođe snose dio krivice za slabiju posjetu.

"Da smo nastavili sa dobrim rezultatima vjerovatno bi bilo i više publike sada. Naša publika je i malo razmažena, ne znam razlog. Nisu Lešinari samo omanuli, nema više ni publike, zbog toga se i priča o tome", zaključio je potpredsjednik Borca.

Mondo Anketa: Za koga navijaju Banjalučani, Borac ili neko drugi?
Izvor: YouTube/Mondo BiH

Tagovi

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Borcevac

Ova uprava je na pocetku sezone povecala cijene ulaznica za 100 posto a lose igre I skupe karte su otjerale publiku

Marijan

Navijaci se nekako moraju vratiti svom Borcu. Ne treba gledati ni ko igra na terenu ni ko ga vodi. Mi smo Borcevi, Borac je nas!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC