• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Glazgov Rendžers i Stiven Džerrad: Blizu je!

Autor mondo.rs

Legenda Liverpula bi već sledeće nedelje mogla da bude promovisana u novog menadžera Glazgov Rendžersa.

Stiven Džerard mogao bi vrlo brzo da dobije prvi ozbiljan menadžerski posao na Ostrvu. Doduše, ne u Engleskoj, već u Škotskoj, gde ga mediji vide kao novog trenera Glazgov Rendžersa.

Džerard je prošle godine postao trener mlađih kategorija u Liverpulu, a nepunih godinu dana pošto je počeo da se bavi trenerskim poslom, pred 37-godišnjom legendom "redsa" je prvi veći menadžerski izazov.

Škotski velikan ozbiljno razmišlja da dovede Džerarda. Mnogi takav potez vide kao kockanje "policajaca", dok s druge strane u klubu smatraju da bi na taj način udarili temenje novog Rendžersa i ekipe koja bi u skorijoj budućnosti skinula okove Seltikove dominacije.

"Džerard je bio veliki igrač, što je dokazao igrajući za klub i reprezentaciju. Ali, kao trener je veoma neiskusan, Rendžers bi se ozbiljno kockao", izjavio je Li Mekaloh.

Slično misli i bivši menadžer Hartsa Robi Nilson.

"To je kockanje, dovesti mladog trenera koji nema iskustva vođenja prvog tima", rekao je on i dodao: "Ali, Stiven prvo mora da vidi kakva su očekivanja kluba. Ako su to trofeji, onda će biti veoma teško", naglasio je Nilson.

"Da li je vredno rizika s obe strane", zapitao se iskusni trener.

"Dejli mejl" piše da bi "Stivi Dži" već naredne nedelje mogao da bude promovisan u trenera velikana sa "Ajbroksa". Ljudi bliski Džerardu kažu da je spreman i da želi da se upusti u borbu protiv svog nekadašnjeg trenera Brendana Rodžersa, koji s uspehom vodi Seltik.

Menadžer Liverpula Jirgen Klop rekao je da će od kluba dobiti podršku šta god da odluči, samo da ne izabere Everton ili Mančester junajted.

"Ima veliko iskustvo kao igrač, a postao je trener. I ja bih razmišljao o njemu da sam vlasnik kluba. Znam da mnogo želi da nauči da radi, dobro je počeo. Ako misli da je spreman, onda je spreman. Bio bih srećan zbog njega i podržao bih ga, sve dok on nije menadžer Evertona ili Mančester junajteda, mi ćemo mu pomoći", rekao je Klop.

Rendžers trenutno vodi Grejem Marti i njemu ugovor ističe na kraju sezone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC