• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić: Zadovoljan sam pobjedom i opstankom

Autor mondo.ba

"Mogu biti zadovoljan što ćemo i sljedeće godine igrati u najvišem rangu takmičenja“, rekao je trener Borca Darko Vojvodić poslije pobjede nad Mladosti Doboj Kakanj.

 Darko Vojvodić izjava poslije FK Borac - FK Mladost Izvor: MONDO/Samir Cacan

Važnu, ogromnu pobjedu upisao je Borac u subotu.

Crveno-plavi predvođeni sjajnim Petrom Kunićem savladali su Mladost rezultatom 4:2 i tako stigli do tri boda kojim su gotovo sigurno obezbijedili opstanak u Premijer ligi BiH.

Borac je nakon tri poraza u međusobnim duelima konačno stigao do trijumfa protiv Mladosti, koja je pitanje opstanka riješila ranije.

"Naša je sreća da Mladost nije na današnjem meču imala rezultatski imperativ. Mi smo to u jednom trenutku i iskoristili.  Jako je teško kad nemate imperativ, jako teško, a Mladost i ne pripada ovoj ligi. Sve čestitke njima, vidi se da su prava ekipa, sreća pa nisu nimali imperativ, bilo bi nam puno teže“, ocijenio je trener Borca Darko Vojvodić poslije meča.

"Zadovoljan sam krajnjim rezultatom, zadovoljan sam i što nam ova pobjeda vjerovatno znači i opstanak. Vi svi znate u kakvoj smo situaciji bili, sad je opstanak gotovo obezbjeđen. Kakav god sutra rezultat bude, nama treba još samo bod. Mogu biti zadovoljan što ćemo i sljedeće godine igrati u najvišem rangu takmičenja", istakao je Vojvodić.

Trener Mladosti Nermin Šabić priznao je da je imao problem motivisati ekipu u meču koji nije za nju imao toliki značaj koliki je imao za Borac.

"Čestitam ekipi Borca na pobjedi. Nakon prošlog kola u kojem smo matematički obezbijedili opstanak bilo nam je teško motivisati se. Pokušali smo da dođemo u Banjaluku i da odigramo što bolju utakmicu, kao i da pokušamo neke stvari koje ćemo u budućnosti raditi. U dobrom dijelu utakmice imali smo to što smo tražili, kontrolu, postigli smo dva gola međutim nakon trećeg gola igrači su se potrošili i fizički i motivaciono tako da je Borac to iskoristio i četvrtim golom završio utakmicu. Poslije toga nismo imali snage, kombinatorike i Borac je rtutinski opriveo meč kraju. Imamo svoj cilj, zadatak, a Borcu želim sreću u nastavku prvenstva i da ispune svoje ciljeve", rekao je Šabić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC