• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Buvač otišao iz Liverpula zbog privatnih problema

Autor mondo.ba

Engleski Liverpul odbacio je navode da je došlo do sukoba između Željka Buvača i Jirgena Klopa, ali je potvrdio da će srpski stručnjak propustiti ostatak sezone zbog ličnih razloga.

Nakon što su engleski mediji prenijeli da je nekadašnji fudbaler Borca iz Banjaluke poslije 17 godina saradnje napustio Jirgena Klopa zbog navodnih razmirica, oglasio se i klub sa "Enfilda", koji je demantovao te navode.

POVEZANE VIJESTI

Potvrđeno je da Srbin iz Omarske kod Prijedora neće biti pomoćnik njemačkom treneru do kraja sezone, ali ne zbog nekakvih sukoba već zbog ličnih obaveza.

Stav Liverpula je da klub smatra da je pitanje Buvačovog odlaska lične prirode i zbog toga će poštovati njegovu privatnost tako što neće davati dodatne komentare, prenio je "Liverpul Eho"

Buvač ostaje zaposlen u Liverpulu, a njegov položaj u klubu neće uticati na period odsustva.

Klop i Buvač su već 17 godina radili zajedno, a menadžer Liverpula je 56-godišnjeg Srbina iz Bosne i Hercegovine predstavljao "mozgom" njegovog stručnog štaba, dok je Petera Kravica opisao kao "oko".

Buvač je igrao zajedno sa Klopom u Majncu početkom devedesetih i ponovo su se udružili u nemačkom klubu 2001. godine kada je postao njegov pomoćnik na klupi njemačkog kluba.

Uživali su u velikom uspehu zajedno, pošto su Majnc po prvi put odveli u Bundesligu i izborili plasman u evropska takmičenja, a potom 2008. godine zajedno preselili u Borusiju Dortmund s kojom su osvojili titulu u Bundesligi i izborili finale Lige šampiona 2013. godine.

Buvač je pratio Klopa i kad je 2015. godine preselio na "Enfild".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC