• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zasluženo: Jokanović i Mitrović idu na Vembli!

Autor mondo.rs

Još samo jedan korak do Premijer lige!

Mogu li Slaviša Jokanović i Aleksandar Mitrović do Premijer lige sa Fulamom? Po prikazanoj partiji u ponedeljak uveče - mogu i apsolutno zaslužuju da budu tamo!

Domaćin je na Krejven kotidžu savladao Derbi Kaunti 2:0 i nadoknadio poraz iz prve utakmice (0:1), čime se plasirao u finale plej-ofa Čempionšipa. A, na Vembliju, 26. maja, rival će im biti bolji iz duela Aston Vile i Midlsbroa.

U prvoj utakmici Vila je slavila 1:0 kao gost, tako da u utorak ima sjajnu priliku da se pred svojim navijačima domogne poslednje utakmice za plasman u viši rang.

Što se tiče Fulama, ekipa Slavije Jokanovića dominirala je od početka do kraja revanša, a bolju igru golovima su krunisali 17-godišnji Rajan Sesenjon u 47. i Belgijanac Denis Odoi, posle kornera u 66. minutu.

I pre i posle toga domaćin je mogao do još nekog pogotka, a nažalost, Aleksandar Mitrović nije bio precizan u dva navrata tokom prvog poluvremena. Prvo kada je sjajno leđima okrenut golu prevario svog čuvara i, iz okreta, šutirao levom nogom tik pored stative, a potom kada je odlično skočio na centaršut sa leve strane, ali je golman Derbija, Skot Karson bio dobro postavljen.

Mitrović je proveo ceo meč na terenu, a u finišu utakmice uspeo je u nekoliko navrata da sjajnim građenjem "ukrade" vreme i iznervira gostujuće igrače i navijače.

Bila je ovo prva ikada pobeda Fulama u plej-ofu Čempionšipa, a ako usledi i druga, biće to fantastičan uspeh, pre svih, Slaviše Jokanovića.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC