• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda i "Orlovo gnijezdo" u Banjaluci

Autor mondo.ba

U sklopu manifestacije „Jelen Fudbalski grad“, koja počinje 16. juna, u Banjaluku stiže evropski i svjetski šampion Crvena zvezda.

 FK Crvena zvezda i orlovo gnijezdo u Banjaluci Izvor: MN PRESS

U periodu od 16 do 23. juna na Trgu Krajine biće održan Međunarodni turnir u uličnom fudbalu za mlađe uzraste pod nazivom m:tel junior kup.

Najbolje ekipe iz kategorije slobodno prijavljenih dobiće priliku da učestvuju u završnici turnira i da zaigraju protiv najboljih škola fudbala iz regiona. Među timovima koji su potvrdili svoje učešće, između ostalih, nalaze se i neke od najpoznatijih fudbalskih škola iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije, među kojima je i velikan Crvena zvezda.

U Banjaluci nas ovog ljeta očekuje pravi fudbalski spektakl. Pored Međunarodnog turnira i Jelen kupa, koji se održava tradicionalno već petu godinu za redom i to u čak šest gradova Republike Srpske, na Trgu Krajine u Banjaluci, kao i u Gradišci i Bijeljini biće postavljena i oficijelna navijačka zona Fudbalske reprezentacije Srbije popularno nazvana „Orlovo gnijezdo“.

U okviru oficijelne navijačke zone biće postavljen veliki led displej gdje ćemo zajedno pratiti nastupe "orlova" na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Uz navijačku atmosferu punu adrenalina, vrijednih nagrada, navijačkih rekvizita i wifi zone, očekuje nas i direktno uključenje sa stadiona iz Rusije kao i druženje sa poznatim sportistima.

Udruženje Centar za edukaciju, omladinu i sport, organizator manifestacije „Jelen Fudbalski grad“ nastavlja sa društveno – korisnim akcijama. Fokus ove godine je na razvoju bazičnog i školskog sporta te će u skladu s tim Udruženje zajedno sa pokroviteljima manifestacije donirati sportsku opremu i rekvizite osnovnim školama u Republici Srpskoj.

Generalni pokrovitelj manifestacije je Jelen pivo, prijatelj manifestacije kompanija m:tel, a partner Williams sportske kladionice. Značaj projekta su prepoznale i podržale vlade Republike Srpske i Republike Srbije kroz Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske i Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije, ali i grad Banja Luka, kao i Fudbalski savez Republike Srpske koji je uz projekat Fudbalski grad od prve godine.

Mnogo je razloga zašto je FUDBALSKI GRAD poseban, a u to će se uvjeriti i svi oni koji budu uz nas i ovoga ljeta, koje će definitivno biti u znaku fudbala.

Svi zainteresovani svoje ekipe mogu već sada prijaviti putem sajta www.fudbalskigrad.com ili na info pultu manifestacije, koji će biti postavljen na Trgu Krajine od 8. juna.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

hm

Ovo je Banjaluka, titova petokraka nas ne zanima

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC