• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi: Dobro je što nema euforije

Autor mondo.rs

Nekadašnji kapiten reprezentacije za niške "Narodne novine" pričao o Mundijalu, Zvezdinoj tituli iz Barija, Radničkom u Evropi...

 Piksi: Dobro je što nema euforije Izvor: MN PRESS

Dragan Stojković Piksi, aktuelni trener kineskog Gvangžu RF, ocenio je da je plasmanom na Svetsko prvenstvo posle osam godina već napravljen uspeh, ali da bi reprezentacija Srbije trebalo da iskoristi šansu da ode još korak dalje.

"Grupa je takva da može da se igra. Sa Švajcarskom i Kostarikom sigurno možemo da se nosimo, a mislim da utakmica sa Brazilom neće ni biti toliko bitna. Ako prve dve rešimo kako možemo i kako bi trebalo, u tom slučaju bismo i sa njima mogli da igramo", rekao je Stojković u intervjuu za "Narodne novine" i dodao:

"Dobro je da nema neke euforije. Vidim da niko ne očekuje ništa specijalnoi stvarno mislim da je to dobro. Momci treba da shvate da im se ovakva prilika ukazuje možda jednom u karijeri, da moraju da se bore i da daju baš sve od sebe. Ako bude tako, verujem da imaju snage i znanja da se plasiraju u drugi krug".

U utorak je Crvena zvezda proslavila novi, 27. "rođendan" osvajanja Kupa evropskih šampiona. Dobro je poznato da je Piksi - peta "Zvezdina zvezda" - u tom finalu igrao za Olimpik iz Marseja...

"Sudbina se tada baš poigrala sa mnom. Sećam se, kao da je bio juče, svog poslednjeg dana u Zvezdi. Bio je priređen koktel povodom mog odlaska i tada sam završio obraćanje rečima 'Vidimo se u finalu sledeće godine'. Nisam mogao da znam da će se to desiti, ali ispostavilo se da sam naslutio...".

Crveno-beli su posle 0:0 u regularnom toku i u produžecima, postali prvaci Evrope boljim izvođenjem penala.

"Čudna utakmica, naročito na emotivnom planu, ali nekada čovek ne može da bira. Ja sam, ipak, pošto sam ušao tek u produžetku, izabrao da ne šutiram penal i da ne utičem na ishod utakmice. I to je bila dobra odluka!", rekao je Stojković novinaru "Narodnih novina" Zoranu Petkoviću.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC