• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Možemo još bolje, ima tu par stvari...

Autor mondo.rs

"Mladi igrači su se odlično uklopili", rekao je kapiten "orlova" posle "petarde" u mreži Bolivije koja ne bi smela da nas uvede u euforiju.

 Kolarov: Možemo još bolje, ima tu par stvari... Izvor: MN PRESS

/od reportera Monda iz Austrije/

"Bitna pobeda, ubedljiva, ali možemo i mnogo bolje od ovoga".

Ovo je bio prvi komentar novog kapitena fudbalske reprezentacije Srbije, Aleksandra Kolarova, nakon što su saigrači i on u generalnoj proveri pred put na Svetsko prvenstvo deklasirali Boliviju rezultatom 5:1 uz het-trik prvog strelca našeg tima, Aleksandra Mitrovića.

Posle loše igre i poraza od Čilea u prvoj od dve junske provere po navici je "kiptelo" sve od nervoze i negativnosti u i oko tabora naših u Austriji. Utoliko, iako bi možda i moglo da bude povoda za to, važno je da "petarda" u mreži vidno slabijeg rivala ne dovede do euforije već samo podizanja motivacije i samopouzdanja u iščekivanju 17. juna i sudara sa Kostarikom.



O tome je kapiten i govorio ove subote uveče...

"Imamo još sedam dana da se pripremimo, ima mesta za napredak. Mladi igrači su se odlično uklopili. Utakmica sa Kostarikom je svakako najteža, jer je prva i najvažnija. Bili smo bolji nego protiv Čilea, ali ima tu još stvari na koje moramo da obratimo pažnju", rekao je Kolarov, koji je 76. put nosio dres nacionalnog tima.



Evo šta su rekli još neki od aduta selektora Mladena Krstajića, Sergej Milinković-Savić i Dušan Tadić...

"Savršena uvertira za Svetsko prvenstvo, otvorili smo brzim golom i učinili dalji tok utakmice lakšim. Izgubili smo nesrećno od Čilea, iako smo prema mom mišljenju bili bolji. Taj poraz naterao nas je da jače uđemo u ovaj meč. Na Svetskom prvenstvu ćemo sve tri utakmice igrati agresivno i na presing od starta. Meni je bitno da igram, nije bitno gde. Pritisak nisam osećao ni posle poraza od Čilea, jer je bilo nesrećno. Biće to dobro, samo da ovako uđemo u svaku", rekao je Milinković-Savič.

"Ubedljiva igra, mogli smo i više golova da damo, ali ne smemo da se opustimo. Zadovoljan sam igrom koju sam prikazao, najvažnije je da se uigramo i otvaramo prostor", nadovezao se Tadić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC