• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Pokradeni smo, to je činjenica!

Autor mondo.rs

Selektor Srbije i na konferenciji za novinare pomenuo Haški tribunal, gde bi, da može, poslao sudiju Feliksa Briha.

 Mladen-Krstajic-Pokradeni-smo-u-mecu-Srbija-Svajcarska-1-2-Feliksa-Briha-bih-poslao-u-Hag Izvor: MN PRESS

Mladen Krstajić preuzeo je odgovornost za poraz od Švajcarske (1:2) u drugom kolu Svetskog prvenstva u Rusiji, uz ogradu da je nemački sudija Brih značajno uticao na konačan rezultat.

Selektor "orlova" najavio je igru na pobedu u predstojećem duelu sa Brazilom, jer je to jedini ishod koji nas vodi u drugu fazu.

"Momci su svesni šta nam je činiti. U duelu sa Brazilom se rešava sve vezano za dalji plasman. Čeka nas fudbalska velesila, protiv koje moramo da idemo na pobedu", rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Svetlogorsku i dodao da se "malo spavalo" posle utakmice u obližnjem Kalinjingradu.

On je rekao da je Švajcarska u petak uveče pokazala zašto je u vrhu svetskog fudbala i ponovio da je u finišu meča trebalo rizikovati i ići na pobedu, iako nam se takva strategija obila o glavu posle Šaćirijevog gola iz kontre.

"Možda sam neiskusan, ali takav sam, kakav sam. Mogao sam da gledam sebe i da kažem da je bod dosta. U tom slučaju bi danas svi pričali kako je Mladen Krstajić uzeo četiri boda iz dva meča. Krivo mi je, ipak, što smo jeftino primili dva gola".

Prema njegovim rečima, sudija Feliks Brih nije bio na visokom nivou.

On je u drugom poluvremenu, pri rezultatu 1:1, propustio da dosudi penal zbog faula nad Aleksandrom Mitrovićem, o čemu se Krstajić ranije u subotu već izjasnio preko svog naloga na Instagramu.

I na konferenciji za novinare je, ocenjujući Briha, pomenuo Međunarodni sud za ratne zločine u Hagu.

"Ja sam najodgovorniji za poraz, iako je činjenica da smo pokradeni. To je jednostavno tako. Sudija mi posle meča ništa specijalno nije rekao, osim nekih diplomatskih reči. Bila je to više gluma nego neka priča. Da danas mogu nešto da uradim, poslao bih ga u Hag, da mu tamo sude kao što su oni nama. Pa, naša tri vezna fudbalera su u prvom poluvremenu dobila žute kartone, a upravo je trebalo da oni budu najagresivniji. Nije to slučajno".

Utakmica Srbija - Brazil igra se u sredu u 20.00 na moskovskoj "Otkritije areni".

"Uveren sam da imamo kvalitet. Nije nam lako, ali moramo da u narednim danima zadržimo koncentraciju i da protiv ekipe koja je favorit za titulu učinimo nemoguće", poručio je Krstajić.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sarkozić

Mogli su dati da Švicarac sudi...bilo bi jednostavnije.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC