• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O simuliranju Nejmara: "Kako reaguje na vakcinu!?"

Autor mondo.rs

Najfauliraniji fudbaler na prvenstvu - i jedan od najboljih igrača sveta - i te kako zna da pretera u reakcijama nakon duela sa protivnicima na terenu. I to svima smeta...

Protiv Švajcarske je nad njime napravljeno 11 prekršaja, protiv Kostarike je dobio penal - koji je poništen zbog očajne glume, protiv Srbije i starta Adema Ljajića se prevrtao kao da je ispao iz voza, a protiv Meksika je pokušao da izvuče crveni karton za rivala.

Migel Lajun je zaista prišao bezobrazno i namerno stao na "ris" stopala Nejmara, ali je najbolji Brazilac potom počeo da zapomaže kao da mu je život u opasnosti.

Nastala je opšta frka na terenu, tražili su fudbaleri Brazila crveni karton za Meksikanca, dok se Nejmar i dalje prevrtao i držao ruku na očima dok ga ne prođe bol, ali je italijanski arbitar Sandro Riči odlučio da veruje ljudima iz VAR kontrolne sobe i da ne kazni fudbalera "El Tri".

Na kraju nije pokazao ni žuti karton Nejmaru zbog simuliranja, jer ga je Lajun zaista zgazio, ali ni blizu tog intenziteta koji je fudbaler PSŽ-a pokušao da predstavi.

To se naročito "zgadilo" selektoru Republike Irske Martinu O'Nilu koji je stručni konsultat za jednu britansku televiziju tokom Svetskog prvenstva. On se složio sa Slavenom Bilićem i Henrikom Larsonom koji su osudili ovakvo ponašanje, ali je bio daleko najoštriji.

"Apsolutno patetično!", osuđujuće je rekao O'Nil i nastavio.

"Možda je to bio i crveni karton, ali bol koju je Nejmar osetio nije bila tako velika. Ne bih voleo da ga vidim kako izlazi od doktora nakon što dobije vakcinu protiv gripa", našalio se iskusni stručnjak uz dodatak da ovo ne treba Nejmaru jer je sjajan fudbaler.

Na Twitteru je reagovao i bivši engleski reprezentativac Gari Lineker koji je napisao da Nejmar ima "najmanji prag boli na Svetskom prvenstvu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC