• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDIJAL: Krunisanje Svitlice!

Autor mondo.ba

Druga polufinalna utakmica Mundijala u Rusiji je odlučujuća za MONDO prognozere, a s obzirom da su Željko Svitlica i Nebojša Šatara tipovali na pobjedu Engleske protiv Hrvatske, trka za "gajbom" završena je prije borbi za medalje.

 MONDIJAL polufinale Hrvatska Engleska Mundijal 2018 Izvor: MONDO

Po završetku druge polufinalne utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji, između Hrvatske i Engleske, dobićemo zvanično prvog pobjednika MONDO tipovanja, a već sada poznato je da će to biti:

ŽELJKO SVITLICA

Lider na tabeli u posljednja tri meča ulazi sa 12 bodova prednosti.

S obzirom da je baš kao i drugoplasirani Nebojša Šatara tipovao na pobjedu Engleske, večeras po završetku ovog duela zvanično će se "okititi" gajbom piva.

Iako se konačan rezultat razlikuje, u slučaju da Šatara pogodi ishod 1:2, zaostatak će biti preveliki, tako da je trka za prvo mjesto okončana. Preostali učesnici boriće se za što bolji plasman do samog kraja.

Izvor: MONDO

ŽELJKO SVITLICA

Hrvatska - Engleska 2 (0:1)

Hrvatska je pomalo umorna, a izgleda da Englezi znaju šta čine na ovom prvenstvu. O glavu im se može odbiti samo kalkulisanje i biranje ovog puta do finala. Ali to je stvar astrologije.

NEBOJŠA ŠATARA

Hrvatska - Engleska 2 (1:2)

Hrvati su mnogo pokazali na Mundijalu i sasvim zasluženo su došli u polufinale, ali neće uspjeti da preskoče "Tri lava", koji od 1966. godine u Engleskoj čekaju svoje prvo veliko finale na Svjetskom prvenstvu. Heri Kejn i društvo nemaju mnogo internacionalnog iskustva, za razliku od Luke Modriće, Ivana Rakitića i ostalih "vatrenih", međutim, imaju u nogama vjerovatno najzahtjevnije nacionalno prvenstvo svijeta - Premijer ligu, tako da znaju kako se igraju velike utakmice. A na kraju ove na moskovskom Lužnjikiju, radovaće se navijači "Gordog Albiona".

GORAN ARBUTINA

Hrvatska - Engleska X (1:1)

Ulog je veliki, moglo bi biti ovo teško polufinale za Hrvatsku. Ako bude penala, ne vjerujem da će se ovaj put provući.

BOJAN JAKOVLJEVIĆ

Hrvatska - Engleska 1 (2:1)

Hrvati su odigrali sjajno u dosadašnjem dijelu Mundijala. Iako je i polufinale uspjeh, vjerujem da "vatreni" ne žele ovdje da se zaustave. Ipak, najveća prepreka mogao bi im biti umor, jer su već dva puta igrali produžetke. Englezi, s druge strane, djeluju moćno. Iako imaju mlad tim, na terenu izgledaju veoma čvrsto. Predvođeni Kejnom blizu su finala, ali ću ipak u ovom meču pokušati sa iznenađenjem i prolaskom Hrvatske dalje.

ŽARKO MARKOVIĆ

Hrvatska - Engleska X (0:0)

"Copy-paste" prethodnog tipa: siguran sam da će bar jedna od posljednje četiri utakmice Mundijala da završi 0:0, a tipovaću sve četiri tako kako bih konačno skinuo broj nula pored svog imena u rubrici "tačan rezultat".

ZORAN PAJČIN

Hrvatska - Engleska X (1:1)

Mislim da i treći uzastopni put meč Hrvatske reprezentacije neće biti riješen u 90 minuta. Ekipe su mi dosta podjednake i u produžecima će presuditi umor Hrvata i Hari Kejn.

SVE O MUNDIJALU 2018

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC