• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aleks Ferguson prvi put pred kamerama: Vidimo se!

Autor mondo.rs

Legendarni menadžer Mančester junajteda oporavlja se od moždanog krvarenja.

Početkom maja cijeli svijet je zabrinula vijest da je ser Aleks Ferguson, jedan od najvećih trenera u istoriji, hitno zbrinut u bolnicu zbog izliva krvi u mozak.

Poslije brzog buđenja iz kome, čuveni "Fergi" se odmah raspitivao za rezultat Donkastera, koji sa klupe vodi njegov sin, Daren, i tako je pokazao da će brzo biti onaj stari.

Nakon dva i po mjeseca oporavka, Ferguson je borio veliku bitku, a u četvrtak se prvi put formalno obratio javnosti. Direktno.

U izjavi za televiziju Mančester junajteda, kome je donio 13 titula i dve titule prvaka Evrope, čuveni Škotlanđanin se obratio javnosti i najavio da će uskoro opet zauzeti svoje mjesto u loži Old Traforda.


Pročitajte i pogledajte.

"Zdravo. Samo brza poruka. Prije svega, hvala ljekarskom osoblju u Meklsfildu, Salford Rojalu i Aleksandra bolnicama. Vjerujte da bih bez tih ljudi, koji su mi pružili sjajnu negu, ne bih danas sjedio ovde. Zato hvala od mene i od moje porodice. Hvala vam mnogo", počeo je Fergi.

"Učinilo me je izuzetno poniznim to što sam sa svih strana svijeta dobio poruke sa lijepim željama. Sve to je veoma uticalo na mene, tako da vam hvala za podršku koju ste mi pružili".

"Za kraj, vratiću se tokom sezone da gledam ekipu. U međuvremenu, želim sve najbolje Žozeu i igračima. Hvala vam mnogo".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC