• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nisam samo šuter, zato me je Tomić zvao u Zvezdu"

Autor mondo.rs

Novi bek crveno-bijelih predstavio se navijačima.

 Bili Beron - Nisam samo šuter Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Crvena zvezda mts otvorila je "ljetni prelazni rok" sredinom jula, kada je potvrdila da će njeno prvo pojačanje biti Amerikanac Bili Beron (27).

Bivši šuter Lijetuvos Ritasa, Šarlroe, Mursije i Eskišerija nije previše poznat javnosti u Srbiji, pa se predstavio u intervjuu za klupski sajt.

"Veoma sam uzbuđen zbog naredne sezone. Moja supruga i ja smo čuli mnogo lijepih stvari o Beogradu. Napravio sam veliki korak u mojoj karijeri odlukom da obučem crveno-bijeli dres", izjavio je on.

Opisujući svoj stil igre, on je rekao...

"Trudim se da ne budem samo šuter. Želim da budem kompletan igrač i vjerujem da je trener Milan Tomić baš iz tog razloga želio da dođem u Crvenu zvezdu. Mogu da igram dobru odbranu i takođe volim pik en rol igru, iz koje se trudim da izaberem prava rješenja".



Uz poruku da ima "najviše ciljeve" u ABA ligi i Evrokupu, Amerikanac je rekao da veoma ozbiljno shvata priliku koju je dobio.

"Svakog dana kada obučem dres Crvene zvezde ponašaću se u skladu s tim".

On je otkrio i da je prije dolaska pričao sa svojim zemljakom, Tejlorom Ročestijem, koji je prošle sezone bio plejmejker crveno-bijelih.

"Razgovarao sam sa Tejlorom prije nego što sam doneo odluku da dođem u Zvezdu. On mi je rekao mnogo lijepih stvari o gradu, klubu i navijačima. Nikada nisam prisustvovao utakmicama Crvene zvezde, ali sam imao priliku da vidim video klipove na YouTubeu i izgleda zaista 'divlje', u najpozitivnijem smislu. Ne mogu da dočekam da zaigram, jer sam oduševljen energijom naših navijača", poruka je Bilija Berona. poslije koga su crveno-bijeli "popunili" centarsku liniju dolascima Maika Cirbesa, Dušana Ristića i Majkla Odža.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC