• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SARAJEVO: Bez prava na kiks protiv Mladosti

Autor mondo.ba

Fudbaleri Sarajeva u nedjelju dočekuju Mladost iz Doboja kod Kaknja sa imperativom pobjede u drugom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon podviga u Ređo Emiliji protiv Atalante (2:2) u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pred ekipom Husrefa Musemića je prvenstveni dvoboj sa Mladosti, koji po njegovim riječima, moraju da riješe u svoju korist.

"Naš fokus je na sutrašnjoj utakmici. Prvo kolo smo kiksali (poraz od Radnika u Bijeljini - 2:1, prim.aut) i svaki rezultat osim pobjede je jako loš. Želimo da osvježimo neke igrače i pripremimo ih za utakmicu. Biće izmjena u timu, što zbog umora, što zbog toga što sam ja tako zamislio. Koliko god su igrači umorni od utakmica, toliko su sigurno umorni i od puta. Pokušavamo da što više igrača koristimo i da nam oni daju doprinos. Nemamo povrijeđenih igrača, sad je na nama da odlučimo ko će igrati, ko će odmarati. Mladost je promijenila puno igrača, gledali smo ih prvo kolo, ali mi igramo kući i želimo da pobijedimo", izjavio je trener "bordo" tima, a prenio klupski sajt.

Strijelac izjednačujućeg gola protiv ekipe iz Bergama bio je Aladin Šišić, kojem je to bio prvi pogodak za klub sa "Koševa".
"Drago mi je što sam prvenac postigao upravo protiv Atalante i nadam se da će taj gol biti ključan u ostvarenju naših ciljeva, a to je prolaz dalje. Što se Mladosti tiče, radi se o mladoj i neugodnoj ekipi koja nam može napraviti problem. Moramo biti maksimalno koncentrisani i smatram da rezultat neće izostati".

Utakmica između Sarajeva i Mladosti igra se u nedjelju s početkom od 18.30 časova.

"Musemić nam je rekao da oni ne lete"

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC