• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vučelić: Vrlo sam nezadovoljan, sačekajte petak!

Autor mondo.rs

"Zakazana je sednica Odbora za hitna pitanja, pa će tada biti doneta odluka", rekao je predsednik Partizana o statusu trenera Miroslava Đukić

Partizan je prošao, ali su problemi ostali.

Iako su crno-beli eliminisali Trakai, u Litvaniji nisu pokazali da će "podići" formu do sledeće runde kvalifikacija, u kojem će ih čekati izvesno ozbiljniji protivnik - Nordsjeland.

Već tokom utakmice u Viljnusu u regionu se moglo čuti da će Zoran Bata Mirković biti novi trener Partizana, a predsednik crno-belih Milorad Vučelić odložio je sve odgovore za petak.


"Sutra (u petak) ćemo pre podne imati Odbor za hitna pitanja, pa ćemo tad dati odgovore. Odluka je doneta kada se donese. Ne mogu sam da je donesem. Odbor će zasedati sutra, pa ćemo doneti odluku", rekao je prvi čovek Partizana novinarima u Litvaniji.

"Kriza u igri očigledno postoji, neko nezadovoljstvo postoji, to moramo da razmotrimo, da vidimo kao odgovorni ljudi i sigurno ćemo zauzeti stav. Kad ste čekali ovoliko, sačekajte još malo".

Na konstataciju da se već piše o rastanku sa Đukićem, Vučelić je odgovorio:

"Mnogo toga se objavljivalo o Partizanu pa nije bilo tačno. U Partizanu se donose odluke na organima Partizana i tako će ostati".

 Upitan za lični utisak posle meča protiv Trakaija, Vučelić je odgovorio iskreno:


"Vrlo sam nezadovoljan. Igrali smo slabo, što je opšte vidljivo. Bezvoljno... Ne mogu biti zadovoljan igrom. Nezadovoljan sam igračima, zalaganjem, energičnoću, iskusni igrači napravili su more grešaka. Postoji nezadovoljstvo".

Često su se ove sezone posle utakmica Partizana mogle čuti izjave da su "jedino važni pobeda ili plasman".

"Ne volim te rečenice, da je dobro da se pobedi. I iz pobeda i poraza se izvuku pouke. Ako se ne izvuku pouke ni iz pobede ni iz poraza, onda nešto nije u redu. A, pogotovo ako se ne izvuku pouke iz poraza. Oni su deo fudbala, ali morate izvući pouke, morate nešto promeniti, morate izvršiti određene promene. I to je u nekoliko navrata izostajalo i naravno kad izostanu pouke, izostanu i akcije..."

Da li će biti rezova i u igračkoj svlačionici?

"Sigurno će biti rezova. Igrači moraju da imaju korekcije u igri, moraju se povećati zahtevi prema njima. I trenerski zahtevi, i zahtevi uprave i svi drugi..."

Da li će i sportski direktor Ivica Ilijev snositi odgovornost?

"Snosiće istu odgovornost kao i ja. Da preispita to što smo dali poverenje određenim igračima i treneru i stručnom štabu. Nosi odgovornost, ali treba praviti razliku između odgovornosti i krivice. Ja se osećam odgovornim kao predsednik, ali ne osećam krivicu. To se kod nas brka"

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC