• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakarić stigao u Partizan i uzeo 77

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

"Bio je spreman i da ne igra šest mjeseci", rekao je Ivica Iliev na promociji novog igrača crno-bijelih.

 Goran-Zakaric-promocija-FK-Partizan Izvor: MONDO/Samir Cacan

Poslije nekoliko nedjelja čekanja, transfer je uspješno završen, a Goran Zakarić je stigao u Partizan.

Krilni napadač iz Bosne i Hercegovine došao je među crno-bijele iz sarajevskog Željezničara, gdje je bio i disciplinski "gonjen" zato što su se na Grbavici naljutili jer je pregovarao sa Beograđanima.

Ipak, taj period sada je ostao iza Zakarića, jer je doputovao u glavni grad Srbije, preuzeo crno-bijeli dres sa brojem "77" i potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom.

"Najsrećniji sam čovjek na svijetu. Imao sam težak period u posljednjih mjesec i po dana. Pregrmjeli smo sve i došao sam u klub. Bilo je i drugih ponuda na stolu, ali čim su me obavijestili da Partizan ima želju da budem dio svega ovoga, rekao sam sebi da želim da budem tu i ostale ponude sam stavljao sa strane. Bilo je teško, ali na zadovoljstvo svih smo završili ovo", rekao je Zakarić na promociji na stadionu u Humskoj.

Nekadašnji igrač Širokog Brijega i Dinamo Zagreba rođen je 1992. godine u Bosanskoj Gradiški i nije krio koliko mu prija selidba u Humsku.

"Svi znamo ko je Partizan, najveći klub na ovim prostorima i jedva čekam da se pridružim ekipi i dočekam prvu utakmicu. Nadam se da ću dati svoj maksimum i pomoći, kako sebi, tako klubu", kazao je Zakarić.

Sportski direktor kluba Ivica Iliev rekao je da su "kolege i prijatelji" iz igračevog bivšeg kluba uvjerene da je za sve strane najbolje da Zakarić pređe u Partizan.

"Raduje me to što smo istrajali do kraja u namjeri da ga dovedemo, a to je bilo uzajamno. Bio je spreman da rizikuje šest mjeseci svoje karijere, sve je učinio da postane igrač Partizana", rekao je Iliev, prije nego što je u razgovoru za MONDO govorio o tome ko će naslijediti Miroslava Đukića.

Prema njegovim riječima, to je najvjerovatnije Zoran Bata Mirković.

- PRELAZNI ROK -

DOŠLI: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš (napadači), Mark Valijente (štoper), Gabrijel Enake (bek), Milan Smiljanić, Goran Zakarić (vezni fudbaleri). Sa pozajmice se vratio golman Filip Kljajić, a Danilo Pantić je produžio pozajmicu iz Čelsija. Saša Zdjelar - njegov ugovor je otkupljen od Olimpijakosa.

OTIŠLI: štoper Milan Mitrović, vezni fudbaler Marko Jevtović, napadači Leandre Tavamba i Đorđe Jovanović, Nemanja Antonov (završena pozajmica iz Grashopersa), golman Nemanja Stevanović (na pozajmici u Čukaričkom).

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ja

Najveci klub na kojim prostorima?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC