• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Herta opet ima Marka!

Autor mondo.ba

Reprezentativac Srbije narednu sezonu će provesti na pozajmici u Bundes ligi, u klubu za koji je nekada uspješno igrao njegov imenjak Pantelić.

Poslije polusezone provedene u Kardifu, sa kojim je izborio plasman u Premijer ligu, Marko Grujić (22) ponovo odlazi na pozajmicu, ovog puta u trajanju od devet mjeseci!

Liverpul je u nedjelju na zvaničnom klupskom sajtu saopštio da je srpski "vezista" potpisao novi ugovor sa klubom i da je odmah proslijeđen berlinskoj Herti.



"Redsi" nisu objavili dužinu novog ugovora, ali prema informacijama portala ESPN, Grujić je za velikana sa "Enfilda" sada vezan do ljeta 2023.

On je ovog ljeta odbio pozajmice u Kardif i Midlsbro, a ozbiljan kandidat za njegove usluge, pored Herte, bio je moskovski CSKA.

Torino je bio spreman da ode korak dalje, pa je uz pozajmicu zatražio opciju otkupa za 10 miliona evra na kraju sezone, ali je to odbio Liverpul.

Jirgen Klop i njegovi saradnici i dalje vjeruju da Grujić može da izraste u standardnog prvotimca, pa su odlučili da ga pošalju u kvalitetnu ligu, u kojoj će imati priliku da igra i nastavi sa dokazivanjem.

Grujić je zabilježio samo 14 nastupa u dresu Liverpula, otkako je januara 2016. godine stigao iz Crvene zvezde za sedam miliona evra.

Potvrda Grujićeve pozajmice u klub iz Berlina stigla je i sa zvaničnog Tveter profila Herte. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC